[]

Tayin Başvurularına Verilen Tutarsız Cevaplar

Eşim bir devlet kurumunda 657'ye tabii memur. Alt bölge tayinlerine başvurdu. Birkaç arkadaşı da aynı şekilde. Beraber yaptılar hatta başvurularını. Bunlardan bazılarına olumlu cevap geldi. Bazılarına "Çalıştığınız şehrin yoğun personel ihtiyacı" nedeniyle olumsuz diye cevap geldi.

Madem ihtiyaç vardıysa diğer arkadaşları nasıl gönderdiler aynı şehirden?

Bu durumda ne yapmalıyız sizce? Kuruma kurum içi itirazımızı yapacağız. Ancak kendi adıma biraz işgüzarlık seziyorum. Konuyu mahkemeye bile taşımak geçiyor içimden. Çünkü aynı kurum hasta olduğunuz gün raporunuzu hasta hasta götürmenizi isteyen bir kurum. Ertesi gün bile kabul etmiyor. İşe gidebilecek olsanız zaten raporunuz olmazdı değil mi? O nedenle madem kurallar kanunlar uygulanacaksa, herkese eşit ve adil şekilde uygulanmalı.

 
yani tayin için başvuran 20 kişi varsa ya yirmisine birden tayin çıksın ya da hiç birine çıkmasın mı diyosunuz? yani mantıklı düşününce kurumun bazı atamaları yapıp bazılarını yapmaması normal değil mi sizce de? ha kurum içinde torpil dönüyodur, kimisi araya adam sokuyodur onu bilemem. ama herkesi atayıp gıcıklığına sizin eşinizi atamamışlar gibi bi durum yok bence ortada.


  • elorelia  (03.11.17 19:01:50) 
Eğer tayin için gereken şartları taşıyorsaniz tekrar başvurun red cevabı nedeni nedir ona bakın tekrar dilekce yazın ve o bahsettiğiniz sizinle aynı şartlardaki tayin kabulü gerçekleşen kişi bilgilerinide dilekçeye ekleyin eğer sonuca varamazsaniz red cevabından itibaren 60 gün içinde dava açmanız gerekiyor sendika vs avukatimdan yardım alabilirsiniz eğer uyeyseniz


  • keditik  (03.11.17 23:32:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.