[]

günlük cilt bakımını

Nasıl yapıyorsunuz kızlar? Bana da yardımcı olun. Şuan güneş kremim dışında hiç bir ürünüm yok. Bugün ne cilt bakımı ürünleri alışverişine gideceğim. La roche posayın güneş kremini kullanıyorum. daha önce de bi kaç ürününü kullandım beğendim. yine aynı markadan gideceğim. Ama bu konuda kör cahilim sabah 15 dk da yüzümü yıkayıp güneş kremi sürüp makyaj yapıp cıkıyorum. Şimdi bir de tonik ve nemlendirici almam gerek. Önce yıkama sonra tonik sonra nemlendirici krem sonra güneş kremi sonra makyaj sıralama bu şekilde mi olmalı. Bide göz kremi var tabi. Aksam da aynı rutin devam. Şimdi ciltim berbat durumda.yağlı, sivilce ve lekeler mevcut. göz altlarımda da yağ bezeleri üremeye başladı. La roche dan hangi ürünleri almalıyım ve hangi sırayla uygulamalıyım? yaş: 28 Şimdiden teşekkürler




 
birincisi kullandığınız güneş kremi cildinize iyi gelmiyor gibi geldi bana
marka değiştirin öncelikle
ikincisi evet söylediğiniz sıralamayla olacak. üçüncüsü jel bazlı ürünler almalısınız yani yağsız nemlendiricler veya yağlı ciltlere uygun ürünler.

bu şekilde araştırın bence.
  • interview with the vampire  (03.11.17 11:16:48 ~ 11:17:15) 
Sivilce sorunum vardi. La roche gunes kremi kullanma dedi doktor. Heliocare marka jel gunes kremi verdi. Ayrica topicrem marka yagli ciltler icin temizleme jeli ve yine aynisinin nemlendiricisini verdi. Sabah aksam yikiyorum. Sabah nemlendirici aksam ilaç suruyorum. 2 ayda yuzde 90 temizlendi cildim.


  • rusyalı kozmonot  (03.11.17 11:19:58) 
La roche posay effaclar duo nemlendirici, sivilce ve yağlı cilt serisi.
İlk birkaç hafta sivilcelerinizde artma olabilir, biraz söktürüp sonra tamamen geçiriyor.
Yine aynı serinin temizleyici krem ve tonikleri de var.

1-temizleyici:m.media-amazon.com
2-tonik:www.laroche-posay.co.uk
3-nemlendirici:s3.thcdn.com
4-yine bu nemlendiricinin makyaj için de kullanabileceğiniz renkli olanı var:
assets.escentual.com

ben göz için ve leke ürünü olarak pigmentclar serisini kullanıyorum.
yüz: images.hepsiburada.net
göz: www.laroche-posay.us

(pigmentclar serum biraz yağlı, onu her akşam kullanmıyorum.)

güneş kremini de sprey olarak aldım, kullanımı daha pratik geliyor.dağıtmak daha kolay oluyor.
www.dermokozmetika.com.tr

Cildimi temizleyip, nemlendirip güneş kremini sürüp sonra makyaj yapıyorum.

edit:ayrıca asıl çözüm beslenme düzenidir.kremler bir şekilde toparlar ama sürekli abur cubur vs besleniyorsanız o cilt bozulur.

effaclar serisi için buradan alısveriş yapıyorum, eczanelere göre daha ucuz:
www.dermoeczanem.com

bu da pigmentclar serisi için link:
www.dermoeczanem.com

son edit: bir cilt uzmanına gidin tabii ama genelde dermokozmetik olarak sıkça ya la roche ya da bioderma veriyorlar.
Bioderma'dan da birkaç ürün ve maske almıştım ama açıkcası la roche kadar yaramadı cildime. cilde göre de değişiyordur. biraz zaman isteyen tedaviler.
  • demoniclewinsky  (03.11.17 11:30:37 ~ 11:38:07) 
Nemlendirici la roche hydreane legere su bazlı
Yıkama jeli effaclar
Tonik saf gül suyu
  • hernezıkkımsa  (03.11.17 12:15:39) 
Birde güneş kremi la roche un su telefon şeklinde olandan olmalı su bazlı o


  • hernezıkkımsa  (03.11.17 12:16:37) 
ben problemli cildi olan biri olarak, binbir tane şey denedim bugüne kadar. Hiçbirinden Kiehls ürünlerinden memnun kaldığım kadar memnun kalmadım. İkinci sıraya da La Roche Posay ürünlerini koyabilirim.

Gözenek kapatma, yağ dengesi vs açısından Kiehls mucize gibi oldu. Aldıklarımın yanında bir sürü küçük krem, makyaj malzemesi, seyahat boyu ürün vs de verdiler. Zaten bir mağazaya girince nem ve yağ ölçümünüze bakıyorlar, sivilce durumuna göre falan ürün tavsiye ediyorlar. Ben kadına makyaj yapmadığımı da söyledim mesela, ona göre sunduğu ürünler değişti. Neticede kadın yaklaşık 6-7 ürünlük bir liste çıkardı. Hangilerinin elzem olduğunu, hangilerini almasam da olabileceğini söyledi, ben de ona göre alışveriş yaptım.

Temizleyici, tonik, nemlendirici, gözenek kapatıcı/bakım bir ürün aldım. Hepsine 600 lira verdim. Çok mutluyum.
  • sopiro  (03.11.17 13:33:13) 
Göz altı yağ bezeleri için yorum yapacağım sadece. Bende de çok vardı sonra hatamı anladım şimdi azalıyor. Göz kremini göz altlarının iç kısmına çok yaklaştırmayın. Göz kremini temiz parmağa azıcık sıkıp 2 parmak arasında iyice ısıtın uygulamaya göz kenarlarından başlayın. Kremi önce oraya sonra gözün orta alt kısmına en son içine uygulayın. Böylece iç kısma az ürün kalacak ve az ürün daha çabuk emileceği için gözenekleri tıkayıp yağ bezesi oluşmasına sebep olmayacak. Ben aman göz altlarım çok nemlensin kırışmasın diye fazla ürün kullanıyordum sonra böyle yapmaya başladım yağ bezelerim azalmaya başladı.


  • ofelia  (03.11.17 15:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.