[]

CNC acil !

Arkadaslar merhaba,
Bir arkadasım ikinci el CNC tezgahı almak uzere istanbula gelecek ve benim ona yardım etmem gerekiyor. Bu konuda firma onerisi olan ya da bu ikinci el CNC tezgahı satılan yerler nereler ... Firmaların yanyana oldugu birinden cıkıp digerine fiyat sorabılecegımız ?
Cok acil :(


 
Hangi sektör? İyi de yani bu iş - CNC tezgahı almak - kapı kapı dolaşıp olmaz ki bence. Önceden internetten araştırmasını yaparsın sonra firmalarla iletişime geçersin. Her ne kadar içli dışlı olsam da CNC işiyle kapı kapı dolaşabileceğiniz bir bölge olduğunu sanmıyorum İstanbul' da, varsa ve paylaşırsanız da sevinirim.


  • charlesbukowskiineksi  (03.02.10 13:38:58) 
mazak vesaire cnc markalarının servislerine distribütörlerine bakın derim.. ya da o tarz iş yapan yerler.. imes sanayi'ye gidip bakınabilirsiniz istiyorsanız.. ama internetten araştırmak daha iyi.. ilan sitelerinde görmüştüm bikaç ilan..


  • kveldulv  (03.02.10 17:47:52) 
dükkanlara girip çıkarak biraz zor olur kanımca. ne tür ve boyutta malzeme işleyeceğinizi iice netleştirdikten sonra internetten katalog bilgilerini alıp teknik olarak karşılaştırmanızı daha sonra satış yapan yerlerle temas kurmanızı öneririm.
Bir de eğer küçük çapta hobby cnc dediğimiz tarzda birşeylerle ilgileniyorsanız el yapımı şeyler var onlara bakabilirsiniz.

  • johan sebastian  (03.02.10 21:35:13) 
Bayrampaşa ve topçular bu işin kalbinin attığı yerdir. Cadde üzerinde bir sürü firma var, fazlasıyla yardımcı olacaklardır.


  • tanjant  (04.02.10 10:56:32) 
bence kiralasın finans şirketlerinden.


  • radikalherif  (04.02.10 12:49:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.