[]

19" lcd monitör

selamlar sevgili duyurucular,

benim 8 yaşındaki emektar p4 1.7 bilgisayarımın monitörü iflas etmiş olduğu için kendisine bir lcd monitör alayım diyorum. birkaç sorum olacak;

1 - öncelikle bir özellik, marka veya on-line mağaza önerisi olan var m'ola?
2 - D-Sub veya 15 pin d-sub dediği giriş hangisidir, imıcızdan baktım şöyle, sanırsam bildiğimiz analog giriş ama? uyar mı benim emektara?
3 - almayı düşündüğüm alet şu: LG W1934S-BN 19 5MS WIDE 0.29 SIYAH LCD MONITÖR. görünüşe bakılırsa da adresime.com'dan alacağım. itirazı olan ya şimdi konuşsun ya da sonra "n'aptın olm! ordan/o alınır mı!" diye karşıma çıkmasın.

www.adresime.com

sevgiler..

 
ben de monitor almayi dusunuyorum yakin zamanda, 15 pin d sub VGA oluyor galiba, yani analog, eski model.

19" dusunuyordum ben de, almisken 22" al dediler, biraz baktim, daha mantikli geldi. kadikoy'deki eksen'den alicam hafta sonu, lg modeli de 2243s gibi biseydi galiba, fiyat olarak da 270tl demislerdi.
  • nawres  (03.02.10 13:40:34) 
cikisa o kadar onem verme zira ceviriciyle analog yere de takiliyor. 19" monitorde de analog-digital farkinin ahim sahim bi fark olmaz.


  • erich  (03.02.10 15:13:18) 
19 alana kadar wide bir 22 alin derim ben nacizane.


  • la traviata  (03.02.10 16:19:10) 
d-sub bildiğiniz giriştir. Eski monitördekinden. Bende 22" öneriyorum. LG W2284F Analog ve dijital çıkış var ilerde bilgisayarınızı değiştirirseniz kullanırsınız.


  • mr fusion  (03.02.10 22:33:38) 
bütün yanıtlar için çok teşekkür ediyorum!

aslında oybirliğiyle 22 inç almak lazımdı ama bilgisayarı esas aziz peder kullandığı ve son söz ona ait olduğu için bir 19 inç siparişi verdim. Kendisi şu olur;

www.hepsiburada.com

sevgiler efen'im
  • supercalifragilisticexpialidocious  (05.02.10 14:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.