[]

Akşam için yemek önerisi

Efenim, yemek yapmayı bilmeyen fakat meraklı bir erkek bireyim. Ailemle yaşıyorum, çalışıyorum. Dün ilk defa köfte yoğurdum ve lezzetli olduğunu söylediler (tuzu azmış sadece). Hatta babam bile beğendi -ki beğense bile pislik olsun diye beğenmediğini söyleyebilecek potansiyele sahip. Açıkçası bana da iyi geldi, rahatlattı biraz. Çok da kolaydı zaten yapması, bir numarası yoktu yani.

Bu akşam da başka bir şey yapmak istiyorum fekat hiçbir fikrim yok. Lezzetli önerilerinizi alabilir miyim?


 
ali nazik yapabilirsin bence. fırında patlıcanları közle soğuğunca sarımsaklı yoğurtla karıştır. üstüne de kıyma, salça, soğan ve baharatlardan oluşan harcını koy. al sana mis gibi lokanta yemeği.


  • dedim ben sana  (02.11.17 12:08:49) 
soslu kanat yapabilirsin fırında. ekstrem bir şey denemek istersen bir kuzu kol yada bacak al. terbiyeli, efsane bir tarif verebilirim. ama biraz zahmetli, belirteyim.


  • silah taciri  (02.11.17 12:09:07) 
Kolay olsun dersen fettucini alfredo gibi makarna yapabilirsin. Tavuklu mantarlı güzel oluyor. Hazır krema, sarımsak, tereyağı, tuz, karabiber ve fettuccine makarna da gereken diğer malzemeler


  • bartman  (02.11.17 12:25:52) 
Fırında somon.

somontarifi.com

Tariften farklı olarak balığın altına üstüne yuvarlak dilimlenmiş soğan, patates de koyabilirsin.
  • kale arkasindaki sopali bayrak  (02.11.17 12:32:27) 
tavuk butları 6 lı satılıyor ya al onlardan 1 paket suda haşla önce
birkaç patatesi büyük büyük kes yağda kızart ama çok fazla kızartma yanmasın .
sonra fırın tepsisine diz tavukları yanına patatesleri . çiğ olarak soğan dilimleri ve biber ekle birkaç tane tavuğun haşlama suyundan bir kase kadar al salça ve minik doğranmış sarımsak koyup karıştır üzerine dök at fırına üzeri kızarsın nefis olur .
  • devilone  (02.11.17 12:41:30) 
yemek yapabiliyorum ama fikir olsun mobilden su köşeye iliseyim önce...

sonra da fırında levrek diyeyim.

temizlenmiş levrekleri alin. fırın tepsisine yerleştirin. arasına tuz serpip, karabiber ogutun. limonun parmak kalınlığında dilimleyin ve levreğin içine 1 er 2 ser dilim koyun. 1 yaprak da defne ilave edin. fırın tepsinin içine boşta kalan yerlere kabuğu soyulmuş sogan ve soyularak 4e ya da 8e bölünmüş patates ekleyin. uzerlerine hafifçe zeytinyagi gezdirin.
220 250 derece arasında kızarana kadar pişirin. afiyet olsun.
  • strawberry first  (02.11.17 13:08:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.