[]

keşke senin gibi sevgilim olsa

diyen kadının yazıyor olma ihtimali üzerine neler söylemek istersiniz?

normal şartlarda yazdığını düşündürecek söylemleri yok gibi ama bazen ufak temaslarda bulunuyor; bilgisayardan bir şeyler gösterirken omza dokunmalar, espri yaptığımda gülerken kola dokunmalar, saçları değdirmeler...

en son "yaa keşke senin gibi sevgilim olsa" dedi, ne hakkında olduğunu söylemeyeyim, görebilir burayı. gezme-yeme-içme konuları diyeyim, öyle romantik erkek-beyaz atlı pirens ayakları da değil yani.

bence bu laf illa yazmak amaçlı söylenmez ama bu kadının ağzından çıkacak bir laf da değil aslında; herkesle çok samimi olmayan, seviyeyi korumayı seven bir tip.

yazıp yazmaması çok bişey değiştirmez de, merak ettim yani, yazıyosa götüm kalkıcak biraz sadece, eki eki.

 
götün kalksın bence, yazıyor.


  • ilkot  (02.11.17 11:43:03) 
yazıyor %80 diyorum
çünküsü aynısının benzerini yaşadım. bi ara buraya anlatırım yakın arkadaşım inceden yürüyor gibi hissettim mesafe koyduk :(

  • antik depresan  (02.11.17 11:46:44) 
yedek kulubesine birileri lazımmış/


  • evimin paspasi  (02.11.17 11:47:23) 
@evimin paspasi, as takım yok ki yedek olsun. hem olsa bile; biz bilgisayarda bile yedek almaya gerek duymayan bi çeşit deliganlıyıh, ayıboluyo.

@for day to break, bu çok mantıklı bir tespit, haklısın. belki 1-2 kere daha farklı bir konu hakkında derse o zaman kaldırayım en iyisi :/
  • Bruce  (02.11.17 11:59:29 ~ 12:01:23) 
Yazma olduğunu sanmıyorum. Sadece samimi bulmuş ve güvenmiş. Seviyeyi korumayı seven kadın yazacağı zaman dokunmaz veya bu tarz laflar etmez. Daha bi örtülü gizemli konuşur. Bu sadece samimiyet.


  • yaren  (02.11.17 12:05:23) 
Açıkça konuşsana, çaya, kahveye, yemeğe davet et, yok gönlün yoksa da kadını boşa oyalama, niyetinin olmadığını belli et.


  • elikası  (02.11.17 12:23:57) 
bak onun devamı gelir demedi deme. yazmıyor da olabilir ama benim başıma %80 yazıyor olarak geldi.
hatun kişiyim manita ben arkadaş buluşçaz benim işim var geç gideceğim manita da sen gelene kadar kızı alayım ne de olsa size geleceğim seni almaya ters rotalara gitmeyeyim diye yol üstünde kızı alıyor, sohbet muhabbet o gün galiba keşke senin gibi sevgilim olsa diyo. üstüne başına dikkat etmez dekolte verir ama malum bi avuç mutluluk olası mutluluk kısmı yok. takmıyor yani açılsın açılmasın. bi kaç kere daha dekolte verdiğini gördüm benimkinin yanında hani benimki bakmaz diyemem baktığını da görmedim ama sonuçta ama göbek deliğine kadar da açmak olmaz.
onun ex manita geldi uzun bi ilişkiydi işte, yol yorgunu diğer eleman ben de uykusuz kalmışım tlf la konuşuyoruz e sen yat benimkiyle ben de seninkiyle gezeyim dedi. tamam dedim olay bitmiştir.

böyle bişeye de çıkabilir vs vs.
  • antik depresan  (02.11.17 12:23:59) 
@elikası, ben bişey yapmadım ya, oyalamak falan yok. niyeti varsa gelsin açılsın ben de reddediyim, kezban gibi tribe girip durup dururken "seni arkadaşım olarak görüyorum ben yaağğ" mı diyim???


  • Bruce  (02.11.17 12:28:58 ~ 12:34:57) 
  • nickimin hakkini veremedim  (02.11.17 12:47:42) 
Hafif yürümüş seni yoklamış. Senden cevap beklemiş. Medet ummuş. O öyle söylenip geçilicek bi söz değil çünkü.


  • freetakilir  (02.11.17 14:05:40) 
@freetakilir, ben sonrasında gözlüklü smiley havasında "o zaman söyle bekar arkadaşlarına, bir kıyak yapmış olursun kızlara" dedim. "hahah sanki çok bekar arkadaşım var da, hepsi evlendi be" dedi. umduğu medeti vermedim diye düşünüyorum, bakalım...


  • Bruce  (02.11.17 14:27:44) 
Gezme yeme içme ile ilgili söylediyse "eli açık, bol para yedirecek biri olsa keşke" demek istemiştir. Seni öyle biri olarak görmüştür.


  • patty duke  (02.11.17 15:31:48 ~ 17:58:23) 
erkeklere sinyal vermeye çalışan kadınların şu piste uçak indiren elinde ışıklı çubuklar olan adamlardan tutması lazım derdini anlatmak için.


  • idexo  (02.11.17 20:16:44) 
@idexo asdfghj güldüm, doğru diyorsun. ama daha önce sinyal aldığımı sanıp hamle yaptığımda yanıldığım da oldu. bazı kadınların o ışıklı adamları göndermemiş gibi "soğuk" hareket etmesine de şahit oldum, söz konusu kadın sinyali olunca temkinli olmak gerektiğini düşünüyorum.


  • Bruce  (02.11.17 20:44:40) 
anlık bi tepki karşılık verseydiniz emin olunabilirdi. şu haliyle "hıh ne de güzel iltifatlar alıyorum hahah" diye kendinizi şımartmanız yeterli. yazılıyosa tek bir cümlede bırakmaz herhalde; şimdi bu cümleye binaen bahsettiğiniz cinsten hareketlerini de bana yazılıyoya yormaya gerek yok.

bir de ayrıntı vermemişsiniz ama bu yazılma işlerinde hafif sinsilik taşıyan bir kadın canlandı gözümde.
  • dafaisss  (02.11.17 20:52:57) 
@dafaisss, sinsi değil de, soruda bahsettiğim gibi insanlarla arasında belirli bir seviye oturtmaya çalışan bir kadın olduğu için ilgisini açıkça belli etmeyeceğini düşünüyorum ben. muhtemelen biraz samimiyet gösterdiği her erkek buna asıldığı için(yüz güzelliği ortalamanın bi tık üstü ama fiziği direkt manken, dikkat çekiyor) böyle bir yol geliştirmiş olabileceğini düşünüyorum. ama ilgisi olan bir erkeğe nasıl davranır görmediğim için yorum yapamıyorum.

bir yandan da onun bana yazdığını düşünmemi isteyip ona açılmamı mı sağlamaya çalışıyor diye düşünüyorum. belki de beni kolay lokma sanıyor, ha ha ha; en iyisi ona kiminle dans ettiğini göstermek olucak!
  • Bruce  (02.11.17 21:05:57 ~ 21:07:07) 
kız leş.


  • petek  (02.11.17 21:08:05) 
sinsi derken kastetmeye çalıştığımı siz daha isabetli ifade etmişsiniz "bir yandan da onun bana yazdığını düşünmemi isteyip ona açılmamı mı sağlamaya çalışıyor diye düşünüyorum." diyerek, işte onu demeye çalışıyodum.


  • dafaisss  (02.11.17 21:09:41) 
' ama daha önce sinyal aldığımı sanıp hamle yaptığımda yanıldığım da oldu.'

Yanılmamışsındır. Japonların bir sözü var: 'aki no sora, onna gokoro': 'sonbaharda gökyüzü, kadın kalbi' diye minimal bir söz. Anlayacağın üzere 'kadınların duyguları bir öyle böyle değişir' diyor.

Kadınların gönlü vardır ama aklı da vardır. Ne kadar istese de, durumun, ortamın, şartların müsait olmadığına kanaat getirmiş olabilir. Durumu da anlayıp ikna etmek yine sana düşüyor. Doğru noktalarda doğru hisleri uyandırmak yetmiyor, doğru altyapıları da hazırlayıp ikna etmen lazım.

Yerine göre, zamanına göre, kişiye göre sonuçlar sebepler değişir de dinamikler olduğu yerde duruyor. İlişkiler de salt duygusal değil.

Kolay gelsin.
  • idexo  (02.11.17 22:58:58) 
net yürüyor.


  • beyteper canavari  (03.11.17 14:50:54) 
%100 yazıyor. Ufaktan iltifatlar ile başla, sonra yürü ciddi düşünüyorsan.


  • hasansabbah  (15.11.17 01:55:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.