[]

ok çelik yeleği deler mi?

vücutta herhangi bir noktaya saplanınca, bir ak47, m4, magnum'un mermisinden daha fazla hasar verir mi? peki sniper ile karşılaştırılabilir mi?




 
Hiç zannetmiyorum. Tatar yayında bile herhangi bir uzun namlulunun sahip olduğu kinetik enerji yoktur.

Tabi bu kevlar yelek değil, balistik yelek için geçerli. Balistik plakayı delecek mermiye maruz kaldıysan zaten çoktan ölmüşsün demektir. Sniper dediğin dragonov falan bilmiyorum kullanmadım hiç.
  • bos gezenin bos ustasi  (02.11.17 01:32:22) 
haci senin bu sorularin ciddi mi?


  • baldur2  (02.11.17 01:43:38) 
  • testis agrisi  (02.11.17 01:53:57) 
pardon ya çelik yelek nereden çıktı, kurşun geçirmez yelek olacak.

neden soruyu sordum? takip ettiğim bir oyunda crossbow ile herkese tek atıp öldürebiliyorsunuz. sniper harici diğer silahlarla tek atınca ölmüyor.
  • diffarentiationation  (02.11.17 02:08:11 ~ 02:12:00) 
pubg ?


  • sam stranger  (02.11.17 02:34:03) 
Zarar verse Bilal Erdoğan'ın eline verirler miydi?


  • neymis  (02.11.17 09:50:59) 
neymis bayıldım yorumuna. Son zamanlarda bu kadar iyi yorum duymamıştım.


  • insomnia  (02.11.17 11:29:32) 
Yelekten yeleğe değişir. Bazı kurşun geçirmez yelekler sadece kurşun darbelerini absorbe etmesi için tasarlanıyor. Kesici ve delici aletleri geçiriyor. Bu tarz bir yelekse oku da geçirir muhtemelen.


  • her seye atarlanan adam  (02.11.17 18:19:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.