[]

Naim Süleymaoğlu neden siroz oldu, ağırlık kaldırdığı için mi?

zannedersem düzgün bir yaşamı vardı, içki, sigara kullanmayan biriymiş.




 
Saka mi bu? On yildir surekli adamin alkol bagimliligi yazilip ciziliyor.


  • a r a m i s  (01.11.17 17:55:10) 
öyle mi alkol bağımlılığı varmış. dindar biri değilmiydi o. şaka değil aklımda öyle kalmış. edit: şimdi okudum da kumar, içki ne ararsan varmış adamda.


  • for day to break  (01.11.17 17:56:01 ~ 17:58:48) 
naim süleymanoglunda nedeni bilmiyorum ama siroz hepatit sonucu olusabiliyor.


  • kurnaz  (01.11.17 18:09:40) 
Sporcularin kullandigi cesitli ilaclar var o yuzden de olmus olabilir.


  • fasulyek  (01.11.17 18:37:52) 
alkol bagimlilarina veya tedavi gorenlerine nakil yapilmiyor diye biliyorum ama burada arkadasi verdiyse tabi istisna olabilir. arkadasi vermeden de listeye almislardi. alkolik olsa, listeye giremezdi.

bence cesitli preparatlar kullandiysa gelisim icin ondandir.
  • kobretti  (01.11.17 18:54:47) 
ilaç ve alkol kullanamış olsa bile powerliftingçi olduğu için çok çok yüksek kalorili diyeti oluyor onların. O kadar kaloride karaciğeri pörtletiyor. 2 kavanoz bal, 2 litre limonata, 3 kilo et yediğini düşün bir günde. Onların menüleri öyle.


  • empedokles  (01.11.17 19:19:36) 
şamil şam'da böbrek hastasıymış ve en sonunda karaciğer yetmezliği olmuş. hepatite çevirmiş. sporcuların sonu pek iyiye çıkmıyor. zamanında protein tozu kullandıklarından mı ki acep?


  • for day to break  (01.11.17 19:20:22) 
protein tozu uzun vadede böbreklere zararlı. ancak hastanelik etmez, kanser yapmaz, karaciğeri bitirmez.

naim in sorunu beslenme kaynaklı. kendi ağırlığının 3 katından fazlasını kaldırmak için yüksek kalori tüketmek şart.
  • empedokles  (01.11.17 19:33:36) 
Adamın son halini en son 3-4 sene önce gördüm ve bildiğin kiloluydu yani sağlıksız beslenme ile de kesin alakası var göbek çevresi bayağı yağlıydı karaciğer yağlanması filan bayağı artmıştır


  • neferkitty  (01.11.17 19:33:57 ~ 19:34:56) 
baya ağır içici diye biliyorum kendisi, ağır beslenmeyle falan birleşince sıkıntı olmuştur karaciğerinde


  • nundu  (01.11.17 19:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.