[]

İngilizce sorunu

Selamlar,

Sanırım buradan bulmuştum.. Bir konuda ekşi sözlükte bir konuya yönlediriyordu ve konu ingilizce öğrenmek ile alakalıydı. Entry'de de hatırladığım kadarıyla, duolingo, rosetta stone gibi uygulamaları bırakıp, apple store'da bir uygulama tavsiye ediyordu.. yanlış hatırlamıyorsam uygulamada ingilizce olan makalelerde bilmediğimiz kelimelere dokununca altında ne anlama geldiğini gösteriyor gibi birşey anlatıyordu..

Bu entry'i bulamasanız bile inglizce gelişimi için buna benzer programlar var mıdır bilidiğiniz?

 
yok şöyle; hatırladığım kadarıyle, app store yada android markette bulunan uygulama seviyenize göre bir ingilizce text getiriyor, bilmediklerinize dokunduğunuzda hemen altında türkçe açıklaması gösteriyor.


  • kozm  (01.11.17 16:37:53) 
lingualeo sadece makale değil, görsel ve işitsel kaynaklar da var.


  • ganbatte  (01.11.17 16:49:57) 
Bu hafta icerisinde acilan basligi diyorsan eger birisi readlang'dan bahsetmisti. uygulamasi yok ama muhtesem bir site. Bir suru metin var, bu metinleri okurken dokundugun kelimenin turkcesi cikiyor ve de kelime kartlarina kaydediliyo. Bu kartlari da her gun tekrar etmeni sagliyor ve hatirlatici olarakda okudugun metindeki cumleyi gosteriyor. Benim icin cok faydali oldu. Oneren arkadasa da buradan tesekkurler..


  • naylonlee  (01.11.17 17:02:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.