[]

burs verilecek öğrenci hakkında

işyerimizde bir personelimiz var. kızı tıp fakültesinde 1. sınıf. apartta kalıyormuş aylık 500liraya. öncesinde fizik tedavi okumuş 1 yıl onu bırakıp tekrar hazırlanmış tıpı kazanmış. personelimiz asgari ücretle çalışıyor. eşi memur. bir çocuğu daha var o da üniversiteye hazırlanıyormuş. ev kendilerinin. bir tane anadolunun bir yerinde para etmez bi evleri varmış. ben kızı için çok büyük bir meblağ olmasa da burs vermek geçti gönlümden. ama eşi memur, kendi çalışıyor, bir çocuk daha evde okuyor başka memlekette değil, evleri kendilerinin gibi kriterleri göz önüne alınca acaba mı dedim? bi yerden kalacak ücreti çıksa biz çok rahat edeceğiz diyor kendisi. kurumsal firmalar baba memur ve üstlerinde ev olduğu için burs vermiyorlarmış. her öğrencinin paraya ihtiyacı vardır biliyorum ama bu şartlardaki biri için burs vermek uygun mudur sizce?




 
toplam 5.000 lira giren ve kira ödenmeyen bir evin çocuğuna burs vermektense, daha çok ihtiyacı olan epey öğrenci bulursunuz gibi. adam çocuk okutmak için malını satmıyor, siz para vermeli misiniz bu durumda?


  • babilbaligi  (01.11.17 10:18:11) 
Durumu çok daha kötü olanlar var. Onları araştırabilirsin önce.


  • 1adam  (01.11.17 10:24:00) 
Hiç gerek yok. Açlık sınırının altında okuyanlar var, onlardan birine verin. Memur adam 2 çocuklu eş çalışıyor daha ne olsun.


  • bos gezenin bos ustasi  (01.11.17 10:29:04) 
Sakın vermeyin, gerçekten yardıma ihtiyacı olan o kadar çok çocuk ve genç var ki. Bunlar keşfinden yapıyor.


  • kirmizipilotkalem  (01.11.17 11:57:38) 
Verilir niye verilmesin. Babası evini satar mecburen çünkü 2 çocuk üniversitede 5000 lirayla zor okur. İl dışında okutmak masraflı, tıp da masraflı. Burs başarıyı ödüllendirmek demek ayrıca. Nasılsa daha fakirini bulmaya çalışmayacaksınız yakınınızdakine verin.


  • Lim5  (01.11.17 18:15:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.