[]

çok aşık olarak evlenenler ...

nasıl bir evlilik hayatı geçiriyorlar? özellikle 6-7 yıl gibi uzun -ve bol kavgalı- sevgililik dönemlerinden sonra olanları... mutlu oluyorlar mı çevrenizden edindiğiniz tecrübelere göre?




 
dediğin gibi evlenip boşanmış birini tanıyorum. ama arada bir mevzu var bana dinlerken tuhaf geldi. kadın kişisinin üniversiteden beridir arkadaş olduğu biri adam var, bizim aşık evli abi kadına evlenmeden önce diyo ki bu herifte bir yanlışlık var sana bakışlarından, bize gidip gelmesinden hoşlanmıyorum. bir müddet kavga edip duruyolar bununla ilgili. neyse sonra sonra mevzu sönümlenmiş, daha yakından tanıdıkça arkadaş gibi olduk falan diyo abimiz o adamla. o arkadaşlığın öyle masum olmadığı yavaş yavaş kendini belli edince ayrılmışlar, ama ayrıntısını anlatmadı, ben de utandım sormaya.

kadın, eşiyle (şimdiki eski) ve üniversiteden arkadaşı olan kişiyle yakın zamanlarda tanışmış. hani ortada kırk yıllık arkadaşını sil benim için gibi bir mevzu da yokmuş.

tuhaf gelen, kadını da anlamadım. hani madem tanışıyolar bana bunu anlatan abiyle değil de o adamla evlenseymiş. bizim abiyi de anlamadım, hem rahatsız eden bişeyler olmuş öyle hissetmiş adamın bakışlarında; hem de sonra sonra muhabbetimiz uydu diye anlatıyo.

garip yani ama bu sorduğun sorunun konusuna göre epey istisna kalır; yani inşallah öyle kalıyodur.
  • dafaisss  (01.11.17 03:22:37) 
Böyle tanıdığım çiftler var geneli gördüğüm kadarı ile memnun. Çok şükür ayrılan yok, standart evlilik işte kişi zaman tatlı kişi zaman acı yanlarını yaşıyorlar herkes gibi


  • gazozailacatmauzmani  (01.11.17 10:39:57) 
Çok aşık olup bol kavgalı bir sevgililik dönemi olmaz - bence. Çok aşık olduğun zaman zaten karşındakinin gözüne batan yanlışını bile göremezsin. Bir de şartlar müsaitse sevgililiğin uzamasına gerek yok, evlenirsin ki onunla.
Anlattığınız tanıma uyan - çok aşık olduğunu sanan insanlar bir süre sonra ayrıldılar. Yorucu çünkü...

  • SiyamkedisiZorro  (01.11.17 10:53:03) 
Benim gördüklerimin evliliği genelde pek mutlu değil. Adamın gözü dışarı kayabiliyor, normalde hiç o tarz bir insan değilken, çapkın değilken, gözü sevgilisinden başkasını görmezken, evlenince bi merak uyanıyor. ''keşke seni daha önce tanısaydım, mesela 7 sene önce'' falan diyebiliyor başka kadınlara.
Ya da ''senelerdir onu gördüm onu bildim, kardeş gibi hissediyorum sanki cinsiyetsiz gibi, tüm acımı sevincimi ona anlatmak istiyorum ama karşı cins gibi gelmiyor artık'' diyenler de var.

Bi de uzun süre sevgili olup cinsellik için evliliği bekleyenler birden boşanabiliyolar, böyle bi örnek de var 5 sene sevgili olup 4 ayda boşanan.
  • megalomaniac  (01.11.17 11:06:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.