[]

11 kasım blackfriday'da bizde deli indirimler olur mu?

internet alışverişlerinde filan. geçen sene ne olmuştu?




 
n11 takip et. olur da lafda olur. önceki haftalardaki fiyata denk olur. önce şişirip sonra indirim yaptıl derler. donanımhaberciler bilir indirim nerde :)


  • qobel  (31.10.17 23:55:51) 
11 Kasım Black Friday değil.
11.11 ayrı, 24 Kasım Black Friday ayrı.

soru cevabına gelince, bizde deli indirimler olacağını sanmıyorum. Amazon vs. takip etmeni tavsiye ederim.
  • han20  (01.11.17 00:08:02) 
Geçen sene bir arkadaş saat alacaktı. Saat 350 lira gibi bir fiyata sahipti. Ya n11 ya da hepsiburada'dan tam hatırlamıyorum.
Çocuk 11 kasımı bekledi umutla. 11 kasımda beraber baktık fiyatlara 350 olan fiyat 700 yazılmış. Üzeri çizilip 11.11 indirimi ile 350 liraya düştü yazmışlar. Küfrün bini bir para tabi.
Ben şark kurnazı dolu memleketimde beklemiyorum böyle indirimler.
  • ismira007  (01.11.17 00:44:50) 
Geçen sen şu anda kullandığım bilgisayarı piyasadaki en ucuz fiyatından 300 lira ucuza almıştım, 3800'de 300 fena değil, tabi burada sadece fiyat kovalanmamalı, çeklere faan da dikkat edilmeli.

Genel olarak sene içinde yaptıkları gerçek indirimleri yapıyorlar o günlerde. Ama her ürün için geçerli olmuyor tabi.
  • atom karincanin torunu  (01.11.17 01:01:16) 
yeni fiyat=eski fiyat + zam - indirim

şeklinde oluyor, bakış açınıza göre indirim olabilir.
  • gezegen olan pluton  (01.11.17 01:24:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.