[]

Hadi bana Adana planı yapalım

4 ay önce Adana ya gidip bir çok restoran gezdik. Yine bir yeme içme turu yapmayı planlıyoruz ancak zaman çok kısıtlı. Geçen sefer yeşil kapı, elem, birbicer, cebo, cikcik ali, eyvan, mesut denediklerimiz. (Böyle sayınca da ayı gibi oldu) muzlu sütü yerinde de içtik. Şimdi ne yapalım?




 
lezzet olarak iyi olan bir çok restorana gitmişsiniz fakat cebo'yu bilemedim bedo mu demek istediniz acaba? bunlar dışında bir de şeyhmus'u deneyebilirsiniz.


  • cdiyez  (31.10.17 20:52:59) 
İyi yerlere gitmişsiniz. Baraj tarafını deneyin isterseniz bide onbaşılar falan. Manzaralı alkollu


  • stiletto heel  (31.10.17 23:02:33) 
@cdiyez : bedo olacaktı pardon :)


  • o kadar da degil aga  (01.11.17 00:11:32) 
Barajyolunda Kebapçı Hasan Ustayı geçince ışıklardan sola dönüp düz gidin, karşınıza gelecek ışıklardan sola dönünce ibo osman caddesinde şırdancı Ünal var. Oraya uğrayabilirsin.
Barajyolunda Kebapçı Hasan Ustayı geçince kuru köprü kelle paça salonu vardı birde. Çürük çorbası var. Çobanın adı çürük. Ama lezzeti süper.
Kebap ciğer olarak da en salaş yerlere gidin. Haşan usta ilerisinde ciğerçi baba vardı.
Bir de sıkma yiyin. Bildiğimız yufkayı iyice sıkıca sarıyorlar.
özgelinkayalar vardı barajyolunda.
Bu yazdığım yerler birbirine yakın.
  • ceyhan prensi adana  (01.11.17 09:40:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.