[]

Rusca bilen varmi

Rusca bilen biri sunu hayrina cevirebilirmi Потому что некоторые коллеги охренели совсем
Сели на шею, ножки свесили и еще недовольны
Блять как же бесит. Google translate de denedim hicbirsey anlamadim cok karisik cikiyor


 
çünkü bazı iş arkadaşları var, onlar beni darlıyo tepeme çöküyor gibi bi şey. çok sinirliyim diyor sonunda da.

bu anlamlı bir cumle degil deyim gibi bi sey
  • maresalx  (31.10.17 20:48:37) 
dobro vece


  • Delay Fuze  (31.10.17 21:57:15) 
bazı iş arkadaşlarının hiç iş yapmayıp, onun yaptığı işin üzerine konmasından fakat buna rağmen hala şikayet ediyor olmasından yakınıyor. en sonda da "anasını skiyim, ne kadar sinir bozucu ya" demiş. mot-a-mot çeviri istersen aşağı yukarı "çünkü bazı iş arkadaşlarım şerefsiz gibi sırtıma binip bacaklarını sarkıtıyor ve buna rağmen hala memnun değiller. skiyim, acayip sinir bozucu" gibi bir şey söylenebilir.

ben hazırlıktayım, anlamı çıkarabilmek için de bayağı uğraşmam gerekti çünkü deyimli falan sövmüş, translate yemez buna. ama mesele anladığım kadarıyla bu. adam çalışıyor. iş arkadaşları, sınıf arkadaşları ya da her neyse iş yapmadıkları gibi bu adamın sırtından geçiniyorlar. buna rağmen hala şikayet ediyorlar. adam/kadın da buna çok sinirlenmiş.
  • der meister  (01.11.17 01:55:46 ~ 01:59:31) 
arada rusca ceviriye ihtiyacın oluyorsa ben yardımcı olabilirim hocam.


  • bentalihsizim  (06.11.17 22:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.