kadınların ortak alanları nasıl kişisel alanlarına çevirdiklerini ve bunu da kendilerine hak gördüklerini bilen biri olarak, sana hak veriyorum.
orada ona temin edilen masa fiskos masası değil, o oda kendi şahsına ait bir alan değil ve seni göz ardı ederek hareket edemez. ortak alanda kendine yarattığı konforu da sana dikte edemez.
bu konuda rahatsızlık duyup duymadığınla bile alakadar olmadığından eminim, zaten yalandan "rahatsız oluyor musun" diye sorarsa ve "evet" dersen, artık seni düşmanı gibi görmeye başlayacaktır.
bilemiyorum, ben kadınların ortak alan sömürgenliğinden zamanında çok çekmiş ve bundan tiksinmiş biri olarak, aşırı yorumlarda bulunuyor olabilirim.
ama diğer arkadaşların dediği gibi "siz özel konuşuyorsunuz ben çıkayım" diyebilirsiniz, muhtemelen "aaa yok biz rahatsız olmuyoruz" diyeceklerdir, çünkü ortak olan sömürgenidirler. siz de o zaman "ben rahatsız oluyorum" dersiniz.
0