[]

aynı odada fısır fısır konuşmak

arkadaşlar bir kamu kurumunda mecburen bir bayanla aynı işi yapmasam da aynı odayı paylaşıyorum. son 1 haftadır üst kattaki arkadaşı odaya gelip karşımda duyamayacağım şekilde fıs fıs konuşmaktalar. belki Hakkım olmadığı halde rahatsız olmaya başladım, benim duymamı istemiyorsanız dışarı çıkar gidersiniz diye düşünmekteyim. Sizin tepkiniz ne olurdu? sizce haksız mıyım? cıvımadan ciddi cevap istiyorum




 
Haklisin. Ben rahatsiz oluyorsaniz cikabilirim gibi pasif agresif bir tavir takinirdim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.10.17 15:15:36) 
yarın da sürerse yapıcam yani.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (31.10.17 15:16:48) 
her özel konuşmada dışarı mı çıksınlar? bence haksızsın.


  • elorelia  (31.10.17 15:18:40) 
bunu 2 erkeğin yapması ne kadar itici ve etik dışıysa 2 kadının yapması bir o kadar doğal geliyor bana. pozitif ayrımcılık da değil bahsettiğim, dedikoducu yaftası da değil (ki erkekler malum daha fazla yapar), olması gereken sanki. sesli olarak konuştuklarında duyacağın şeylerin yaratacağı mutsuzluğun, sessiz konuştuklarında oluşan mutsuzluktan daha fazla olabilme ihtimalini düşün. ignorance is bliss bence.


  • onemoremile  (31.10.17 15:27:49) 
kadınların ortak alanları nasıl kişisel alanlarına çevirdiklerini ve bunu da kendilerine hak gördüklerini bilen biri olarak, sana hak veriyorum.
orada ona temin edilen masa fiskos masası değil, o oda kendi şahsına ait bir alan değil ve seni göz ardı ederek hareket edemez. ortak alanda kendine yarattığı konforu da sana dikte edemez.

bu konuda rahatsızlık duyup duymadığınla bile alakadar olmadığından eminim, zaten yalandan "rahatsız oluyor musun" diye sorarsa ve "evet" dersen, artık seni düşmanı gibi görmeye başlayacaktır.

bilemiyorum, ben kadınların ortak alan sömürgenliğinden zamanında çok çekmiş ve bundan tiksinmiş biri olarak, aşırı yorumlarda bulunuyor olabilirim.

ama diğer arkadaşların dediği gibi "siz özel konuşuyorsunuz ben çıkayım" diyebilirsiniz, muhtemelen "aaa yok biz rahatsız olmuyoruz" diyeceklerdir, çünkü ortak olan sömürgenidirler. siz de o zaman "ben rahatsız oluyorum" dersiniz.
  • patty duke  (31.10.17 15:42:21) 
@patty duke +1 kardeş :D


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (31.10.17 15:43:24) 
erkeklerin ki rahatsız edici gelirken kadınların ki doğal karşılayan arkadaş kafan çok güzelmiş ama saygı duyuyorum sana.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (31.10.17 15:45:35) 
Bence o kadar hassas olmaya gerek yok. Seni gürültüye boğmamak için de sessiz konuşuyor olabilirler. Açık ofiste biraz daha toleranslı olmak gerekiyor bu tip şeylere.


  • logic  (31.10.17 15:51:22) 
Kesinlikle rahatsız olduğunuzu belirtin.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (31.10.17 16:04:51) 
ortada bi rahatsız etme duruma varsa bunu kız erkek diye ayıramazsın, gidip de bir bayanın olduğu karı kız muhabbeti yapacak hali yok erkeklerin de


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (31.10.17 16:10:11) 
Normal volume ile konuşsalar daha fazla rahatsız olacaksın. Ben mesela işimi yaparken bulunduğum odada car car konuşulmasından çok rahatsız olurum. O yüzden yine insaflılarmış bence. Tak kulaklığını müzik dinle derim.


  • peggy  (31.10.17 16:15:56) 
bence haksız olabilirsin. belki de seni rahatsız etmemek için kasıyorlar.


  • aşksız prens  (31.10.17 16:31:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.