[]

harp okullarına kız öğrenciler de alınıyor mu?

askeri liselere alınmıyor diye biliyorum. harp okullarına alınıyor mu? harp okullarında herhangi bir kotası var mı kızlar için?




 
@seyduna6687: askeri liselere giriş şartlarında erkek olmak diye bir ibare var amma. buna ne diyeceksin?


  • sokak cocugu  (03.02.10 01:09:18) 
askeri liselere alınmıyor da harp okuluna alınıyor. ikisinin de içinde bulundum aynen dediğim gibidir.


  • tunachu  (03.02.10 02:51:45) 
%4 mu ne kontenjanı var.


  • bryan fury  (03.02.10 07:41:29) 
askeri liseye alınmaz direk harp okulundan başlar 4 sene okur sonra teğmen olur hatta kurmay olur ama daha general olmuş bi kadın yoktur. bir çok bayan albay binbaşı görmüştüm.


  • rentts  (03.02.10 09:22:13) 
ask.lise sadece erkek adayları kabul ediyor.harp okulları 2 sene öncesine kadar sadece kız öğrenci alımı yapıyodu.kızlar için subay olmak astsubay olmak vs. askeri alanlarda çalışmak gibi hiç bi engel yok


  • Patton17  (03.02.10 18:31:09) 
askeri liselere alınmıyor.
deniz ve hava harp okuluna okulun belirlediği kontenjanlarda alınıyor ve bu kontenjan genelde 10'u geçmiyor
kara harp okulunun alacağı öğrenci sayısı diğerlerinden fazla olduğu için kontenjanı daha yüksek ama o da 20'yi geçmez..
  • fenrir greyback  (03.02.10 21:20:42) 
  • Patton17  (03.02.10 22:06:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.