[]

Nasıl indireceğim ben bunları?

Fotoğraftaki saçı görüyorsunuz değil mi? Hah işte, o kakül ne zaman duştan çıksam öyle. İndiremiyorum bi türlü. Fön makinesi, düzleştirici, fırçalı düzleştirici... Hiçbiri işe yaramıyor, kakülün de anlamı kalmadı böyle. Sprey filan kullanmadan nasıl indiririm ben bunu?




 
saçının çıkışı muhtemelen ters yönde. olmaz o yüzden. denemişsin zaten deneyebilecklerini. eğer yapmadıysan, krem,jöle, sprey vs dene.


  • mahone  (31.10.17 00:51:23) 
Aynen bence de ters çıkış. Benim saçımın bir yerinde de ters çıkış var ve o bölge fön çekilse bile hafif kalkık durur hep, kesen kuaförün buna dikkat etmesi lazımdı aslında. Bu aşamada uzayasıya kadar saç kremi ya da saç yağları ile orayı biraz daha yumuşak tutmaya odaklan böylece daha inik durur. ondan sonra kesimi tekrar düzenlettirirsin.


  • neferkitty  (31.10.17 01:04:26 ~ 01:05:08) 
Duşta kaküllerine saç kremi sürüyor musun? Çünkü ben kaküllerimin uçlarına azcık sürduğümde bile baya havalanıyorlardı:) Sonra da saçın içine doğru fön çekiyordum. Öyle düzleşiyordu.


  • yineiyisinoxford  (31.10.17 01:06:12) 
Bir fotoğraf daha ekledim. Ters çıkış olduğunu sanmıyorum, her bölgesi aynı zira.

Saç kremi ve maske sürüyorum, o mu yapıyor acaba sahiden de?
  • devilred  (31.10.17 01:14:48) 
kesimle ilgili olabilir mi? ne kadar zaman önce kesildi hep böyle mi oluyodu bilemediğim için soruyorum
sanki kahkülün de saçın bir parçası olacağı hesaba katılmadan kesilmiş de ondan oluyomuş gibi gözüktü gözüme

  • dafaisss  (31.10.17 02:43:12) 
Kesimde sıkıntı yok, sadece uçlar kalkıyor.


  • devilred  (31.10.17 04:03:42) 
benim saçlar düz ama duştan çıkınca kabarıyorlar ben de kurutmak yerine bağlamadan kafamın üstünde havluyla dolaşıyorum bi süre. o zaman kabarmıyor. ağırlık yapsın kısaca saçının üstünde belki olur ama görüşünü kapar mı bilemedim ya da uçlarına dambıl bağla adadsff.


  • bass solo take one  (31.10.17 05:18:50) 
saç ıslakken büyük fön fırçasına dolayıp kendiliğinden kurumaya bırakın. sonra düzleştiriciyle şekil verin. :)


  • psikolog sulugoz  (31.10.17 11:08:15) 
şöyle birtakım çözüm yolları önerebilirim;
-duşta saçınızı yıkarken kakülü arkaya doğru değil alnın üstüne doğru yapıştırarak yıkayın.
-duştan çıkıp saçları havluyla sardığınızda yine diğer saçlara katmadan önden çıkarın dışarda kalsın.
-kuruturken tam kakülün tepesinden dik olarak aşağı doğru tutun makinayı. bi taraftan da elinizle diplerine yer yer baskı yapın kalkmaması için.
-son işlem olarak düzleştiriciyle uçlarını hafif içe kıvırarak şekil verebilirsiniz.

ek olarak; eğer tüm bu işlemlerden sonra hala kalkıyorsa saç bandıyla yapıştırın bi süre kalsın öyle dışarı çıkana kadar.
  • bol kepce  (31.10.17 11:27:21 ~ 11:45:58) 
Düzleştirici zaten kahkülleri kaldırıyor, düzleştirici kullanma. Ben duştan çıkınca sadece yukarıdan aşağı doğru kurutma makinesi tutuyorum, doğal şeklini alıyor.


  • peggy  (31.10.17 11:40:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.