[]

Üniversite hani güzeldi???

Geldik 2. aya gireceğiz. Isınma evresi mi uzun sürüyor? Nedir bunun ilacı, alışamadım gitti. Lisenin ilk zamanları gibi değil anlayacağınız. Ayrıca asosyal çıkarımı yapıyosanız bi zahmet sizi uzaklara alalım.




 
üniversite ne ?


  • AlsterWasser  (31.10.17 00:23:22) 
seni kim kandırdı güzel kardeşim?


  • fragile lady  (31.10.17 00:23:26) 
küçük bir şehirde ya da boktan bir üniversitede okuyorsan göreceğin sadece çomarlık olacak. fazla beklentiye girme.


  • empedokles  (31.10.17 00:24:22) 
@empedokles ilk 5 te sayılan bi üniversite.


  • sack jparrow  (31.10.17 00:29:55) 
he bu, ilk sene sac sakal uzatirsin, sonra normale donersin. kizlar falan da teklif etmiyor ayrica.


  • baldur2  (31.10.17 00:32:22) 
ailesinden ilk kez uzaklaşıp özgürlüğün tadını çıkaranlar
ailesinden para alan ve okuduğu sürece çalışmak zorunda kalmadan bu parayla geçinenler
rahatça kızlı erkekli ortamlar görmeye başlayanlar

seviyor genellikle üniversiteyi. bunlar senin için anlamlı değilse ''e bu muydu?'' moduna girmen normal.
  • soft  (31.10.17 00:40:24) 
Valla karakter meselesi. İlk haftadan at gibi kızla sevgili olup şehirdeki tüm kafeleri keşfeden de var, son sınıfa gelip sınıftakilerin adını bilmeyen de var. Üniversite büyülü bir yer değil ama öğrenciliğini yaşayacağın son yer. Bunun hakkını veren de var, veremeyen de. Güzellikten ne anladığına bağlı.


  • dissendium  (31.10.17 00:41:41) 
bir yeri güzel yapan da kötü yapan da insandır çoğunlukla.


  • testis agrisi  (31.10.17 01:01:43) 
Üniversite asıl mezun olup da iş hayatında köleliğe başladıktan sonra güzel geliyor bence. İçindeyken çok bir şey anlamıyorsun.


  • ms brownstone  (31.10.17 01:06:26) 
Bu yargı genel bir yargı değildir, kişiden kişiye göre fazlasıyla değişiklik gösterebilir. Bazılarına üniversite zulüm gibi gelir, bazıları için hayatlarının en güzel çağıdır. Tamamen senin beklentilerine, yaşam tarzına, ailevi durumuna, çevrene, ortama, üniversiteye ve arkadaşlarına bağlı. Üniversite hayatına çok büyük manalar yükleme yani uzun lafın kısası, akışına bırak. Bu arada tam olarak sorunun ne olduğunu da söylememişsin. Yani biraz aç beklentin neydi ne buldun ona göre daha sağlıklı cevaplar verebilelim.


  • tierra santa  (31.10.17 01:31:39) 
hazırlıktayken ben de böyle hissetmiştim. sonra düzeldi. hazırlık lise gibiydi çok bunalmıştım. sonra dersler ilerledikçe ilgi alanıma doğru yol aldığımı hissettim daha güzel olmaya başladı.


  • ruh i tibbiye  (31.10.17 01:48:57) 
bana güzelliği aylaklığa bahane olmasıydı, senin beklentin neydi yazmamışsın.

ilk senenin ilk dönemi 2, diğer dönemlerde 1-1,5 gün boşluk vardı programda. bolca kafama ne nasıl esiyosa yapmaya okumaya konuşmaya vaktim oldu, 2 senesinde falan yaklaşık part-time çalıştım yine de vaktim vardı. evden iyi kötü para geliyodu nasıl geçincez kaygısı da yoktu.

geri kalan güzelliğini sen bulcan. sınıfta takılı kalırsan bi numara olmaz ama.
  • dafaisss  (31.10.17 02:01:10) 
lise bittiği gün hayatının en güzel dönemi bitmiş oldu. bundan sonra her geçen yıl hayatın daha kötüye gidecek.


  • sen git ben geliyorum  (31.10.17 06:56:12) 
daha ilk ay bitimiş, çok erken. belli bir ortamın olduktan sonra eğlenmeye başlarsın. çoğu insan ilk dönemin sonunda bir arkadaş çevresi yapar ve herkes herkesin adını tipini huyunu bilecek kadar tanır birbirini. ikinci dönem de içlerinden sana uyan bir grupla spring break'e falan gidersen baya eğlenirsin :D o olmadı dersi ekip bira içmeye gidersiniz o da olumlu.

bir de bizde hep şöyle oldu, ilk sene beraber takılanlar ikinci-üçüncü senelerde bambaşka gruplarla takılmaya başlayıp onlarla devam ettiler. bu ortamlar çok çabuk değişebiliyor yani sen insanları ve kendi zevklerini tanıdıkça. o yüzden şu anda herkese bi şans ver, bir de itüdeysen ful erkek ve sürekli ders çalışan gruplarla takılma :D

ben şahsen gayet keyifli bir üniversite hayatı geçirdim ama ilk başlarda hiç arkadaşım yoktu ve senin gibi düşünüyordum. bir de muhteşem bir liseden çıkıp üniversiteye girince lisedeki ortamı burada devam etmediği için insan bi afallıyor. insanları tanımaya başladıkça güzelleşir ama.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (31.10.17 10:56:34) 
üniversitenin tek güzel tarafı oldukça boş zamanın olabilmesi. türkiye'deki üniversitelerden bi şey beklemek manasız. kendini geliştir. güzelliği orada.


  • empat  (31.10.17 11:05:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.