[]

Amsterdam Solo Tatil

Şubat gibi gideyim diyorum daha önceden iki defa gittim.

İlkinde hanımla gittim ikincisinde 3 tane çocukluk arkadaşımla gittim, epey de eğlendim iksiinde de. Bu sefer gidecek adam bulamıyorum, tek başıma 3 gece gideyim diyorum hazır iş için biletler bedavaya gelecek diye. Knaklama yeme içme ıvır zıvır bende tabi.

Nasıl olur tek gitmek ? Bayar mı insanı ? Hiç tecrübe eden arkadaş var mı buralarda ?

 
1 kere hanimla 2 kere tek gittim. Şehir güzel olduğu için kurtariyor ama tek gidilmese daha iyi olur. bilmiyorum o dalgalara atilacak misiniz ama mantarin tek yenmesi tavsiye edilmiyor(yuksek doz için). Belki köylerinde takilmak guzel olur. Benim içimde hep öyle bir heves kaldi. Kasimda ben de gitmek istiyorum ama gidemeyecegim sanirim :(


  • tukenmez adam  (30.10.17 02:22:18) 
Ben de tek gitmiştim. Tek sıkıntısı uyuşturucu denemek istiyorsan deneyemezsin, tek başına cidden problem olur. Onun dışında gayet eğlenceli. Tavsiyem jhostel tarzı bi yerde kal ki muhabbet olsun.


  • roket adam  (30.10.17 02:25:59) 
mushroom olayına girmem tek başıma. zaten çok iyi anılarım yok olmasa da olur. önceliğim tamamen herb experience. oturup saatlerce içesim var da işte. coffeshop da 3 gün boyunca tek başıma bayarım diyorum. hava şubatta -12 derece falan diyor adamlar. dışarıda durmam mümkün durmuyor.


  • liriamer  (30.10.17 02:31:32) 
Tek başıma takıldım bir sıkıntı olmadı. İmkanım olsa yine giderim.


  • Depik  (30.10.17 02:48:44) 
Yok yahu eglenceli olur. 4 gun tek basima tatil yaptim cok da eglendim, ki amsterdamda sikilmazsib


  • mor oje  (30.10.17 11:35:49) 
Amsterdam da bir wingman lazim bence.


  • stavro  (30.10.17 11:56:58) 
Amsterdam'a ben de tek gitmiştim, ama öyle coffeshop muhabbetlerim olmadığı için gezmiştim sadece, birkaç arkadaş yapmıştım. Güzeldi. Tek başına sıkılabileceğin bir yer değil bence.


  • peggy  (30.10.17 12:40:50 ~ 12:41:00) 
hava güzel olsa tek başınıza keyif alabilirsiniz. ancak tek başına, soğuk hava da sürekli kapalı ortamlarda sıkıcı olur. özellikle coffeeshop'ların dumanaltı ve kümbet gibi hacimleri insanı heder ediyor.

kafa dumanli bir kac muze gezebilirsiniz ancak muzelerin aralari bayagi acik, taksi veya otobus kullanmak sart.

shroom'u tek basiniza alabilirsiniz ne olacak ki? o kadar sert bir madde degil, artik stopper'da satiyorlar, triplerini sevmezseniz stopper alirsiniz. ya da c vitaminine abanirsiniz. hem zaman kavrami da gittigi icin tek basiniza en iyi boyle olur sanirim.
  • kobretti  (30.10.17 14:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.