[]

insanlar beni çok kolay harcıyor

olgun değilim, özgüvenli değilim, beklentim yüksek, istikrarlı değilim, disiplinli değilim, hayatta bir tutkum yok, gerçekçi bir hayat algım yok, egom kırılgan ve kendi kendini aşağı çeken bir kısır döngüye girmişim.

kendini gerçekleştiremeyen her insan gibiyim. içimde bir enerji yok, dışarıdan birinin bedava enerji vermesini bekliyorum. bu kişi bir melek gibi bana ilgi gösterecek, hayatıma girecek, bana katlanacak, beni yükseltecek...

oturduğum yerde balık tutar gibi insanlarla tanışmayı bekliyorum. Başka napılır ki zaten?
başarının çabasız elde edildiğini sanmıyorum ama umut fakirin ekmeği.
kendine değer veren birinin, kendine değer vermeyen birine(bana) ilgi göstereceğini umuyorum.

Fakat son 1 senedir hep farklı oldu bu kadar zor olmamalı diyorum hep cinsler mi çıkıyor yoksa beni gören mi cinsleşiyor anlamıyorum 1 saat önce aradaşça konuşan biri her yerden engelleyebiliyor beni. insanlarla zor samimiyet kuruyorum kolay kaybediyorum artık bıktım. Erkeklerde bile durum böyle kızlarla hiç şansım yok galiba. Kendi kendime bunu nasıl yenebilirim yoksa hayatım hep böyle mi geçecek.

 
parayı bulman lazım.


  • gölgede aynı  (30.10.17 01:35:22) 
İlk üç paragrafı komple alıntı yapmışsın. Niye seni hiç tanımayan birinin yazdığı bi şeyi bu kadar kolay benimsiyorsun? Psikolojik destek al.


  • Aerdem  (30.10.17 01:36:57) 
klişe olacak ama spor yap, en azından dene bi kere faydasını görmezsen bırakırsın


  • lorne malvo  (30.10.17 01:45:30) 
Mağdur psikolojisi devamında gelecek başka mağduriyetler yaratır ve bu böyle sürer gider. Kimse de kurtarmaz. Önce kendinle olan sorunlarını çözmen lazım, yoksa kimse uğraşmaz.


  • roket adam  (30.10.17 01:46:04) 
@der meister +1

iyi kumaş değilsin.
  • ceren_imo  (30.10.17 02:07:15) 
bir porno sitesine gold üyelik al.


  • empedokles  (30.10.17 02:14:16) 
Çok garip adamlarsınız bazen hayret ediyorum.


  • eazy  (30.10.17 02:28:43) 
sen de onları çok kolay harca. yalnız başına da çok mutlu bir hayat sürebilirsin. senin derdin bence kabul görmemek. fakat bana kalırsa bu yapay toplumda kabul görmek bir hastalık. her şeyin pazara getirildiği ve tüm marifetlerin bir değişim aracı olarak görüldüğü bu sosyal hayat pazarında kendini haraç mezat pazarlayacağının yerine diğer tüm sahteliklerden uzak kalarak çok kaliteli bir yalnızlık yaşayabilirsin. eğer derdin yapaylıkta kabul görememekse nasıl sahte bir insan olacağın üzerine çalış. tabi bunu daha büyük bir sorun olarak kabul etmeyeceksen. sevgiler.


  • karlmarx  (30.10.17 02:43:05) 
"beni yükseltecek." hahaha tam bu cümleyi yazdım, dinlediğim şarkıda (pantera - suicide not pt. 1) "it's a damn shame" diye bir cümle geçti. senin için söylediklerini varsayıyorum. :)

kişisel bir isa arıyorsun sanırım, gelecek kendisini senin için feda edecek, senin olduğun çukura inecek, sen sırtına basıp yukarı çıkacaksın bla bla bla... yok ki öyle biri? kimse kimse için kendi yaşamını feda etmez. öyle bir ihtimal varsa bile bu ihtimale bağlı yaşanmaz. çok yaşamıyorsun zaten sanırım, öylece duruyorsun. hayat etrafından akıp geçiyor.

ilişkilerle ilgili bir şey diyemeyeceğim fakat bu kurtarılmayı beklemek düşüncesinden kurtulman gerek. önce bir kendine acımayı bırak. "drama queen." kimse böyle insanlarla vakit geçirmek istemez. hem, kimse yanında kalmak zorunda değil. herkes her şeyi yapar. bu yüzden önce bir kendine alış, kendini tanı, kendini bil. kendinle vakit geçirmeyi öğren.
  • rahip janick  (30.10.17 02:50:18 ~ 02:50:40) 
Ben bunlari ne zaman yazmışım diye okudum. Depresyon işte ya. Iniş çıkış devam. Karakterle ilgili bir şey. Değişmiyor. Yani 30 yaşındayım değiştiremedim. Belki de çabalamadım fazla... neyse öyle işte.


  • tukenmez adam  (30.10.17 03:03:05) 
haha qazed kednini iyi acındırmışsın ama sorduğun soruların cevabını sen daha iyi biliyorsun. gene de ben söyleyeyim, çünkü senin problemlerin var, ve sana arkadaşça yaklaşana bile öyle sözler söylüyorsun ki kimse yanında durmak istemiyor. oysa insanlara iyi davranırsan karşıdan yüksek ihtimalle iyi geri dönüşler alırsın. iyi davranmayan az bir kesime de yol verirsin, iyi olanlarla devam edersin. aksi takdirde sen herkese ters davranırsan kimse sana katlanmaz. bu kafayla gidersen evet, hayatın hep böyle geçecek.

neden ben "insanlar beni çok kolay harcıyor :(" diye ağlamıyorum da sen ağlıyorsun mesela? çünkü sorun sende. sebebi her neyse, her ne konuda kendinle savaş halindeysen, bunun sinirini insanlardan çıkarıyorsun ve insanlar da doğal olarak senden uzaklaşıyor. bu devirde çoğu insan anasının babasının bile nazını çekmiyor, seni mi çekecekler.

kendinle barış, vücudunda beğenmediğin bir özellik varsa onunla barış, geçmişte yaptığın hatalar varsa onlarla barış. psikoloğa da aman sakın gitme olur mu. herkes kaç kere git dedi sana, gitmiyorsun, iyi de yapıyorsun. bu kafayla doktoru hasta edersin sen.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (30.10.17 09:59:29) 
hala kendi kendine yenmenin derdindesin. sana bin defa doktora git dedik. kendi kendine yenebilecek olan zaten yenmiştin değil mi? demek ki durum doktorluk.


  • elorelia  (30.10.17 10:17:49) 
senin hayatinda aslinda yapman gereken bir sey var. daha farkina varamamissin ve bu "Seni harcadiklari veya engelleyen insanlar" Aslında birer "Çapak" Bunlara takılırsan, yapamazsın. Bir seyler yapacaksan, birilerinin olmasina gerek yok, tek basina da yap.


  • evimin paspasi  (30.10.17 10:28:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.