[]

bilgisayar iphone'u gormuyor

eskiden telefon'u bilgisayara takinca otomatikmen fotograf makinasi olarak tanir, bilgisayarim'da simge belirirdi. bende fotograf almak istedigim zaman sanki harddisk'e ya da usb bellege girer gibi girer, icinden resimleri alirdim. simdi o olmuyor. cikmiyor simge bilgisayarimda. ha itunes goruyor ama, odan resim almakta uzun is. var mi bunun yolu yordami ?




 
Bilgisayariniza yardimci programlar yuklemeden iPhone'u usb bellek seklinde goremezsiniz ki? iTunes'a bagimlidir, fakat dedigim gibi yardimci programlarla bellek gibi icini gorebilirsiniz.


  • msb  (02.02.10 22:33:07) 
valla goruyordu ? hemde hicbirsey yuklemeden. sonra gitti birden bire.

os win7 bu arada. x64 olani.
  • arnatuile  (02.02.10 22:41:00) 
görüyor benimkini de.. ipod'lar için itunes'ta seçenek vardı ama? bunda da öyledir belki? tam hatırlayamadım valla..


  • buzzlightyear  (02.02.10 22:52:08) 
Telefonu guncellestirmediniz di mi?


  • msb  (02.02.10 23:36:56) 
iphonu pc ye bağlar bağlamaz shift e basılı tutun ya da denetim masasından otomatik açma ayarlarına bir göz atın.


  • wallace mckart  (03.02.10 00:39:47) 
@mb, telefon guncel.

@wallace shift olayi olmadi. otomatik acma ayarlari nerde tam olarak?
  • arnatuile  (03.02.10 03:50:07) 
bende benzer bir sorun oluşmuştu... yeni bir usb kablosu ile çözebildim...


  • take care dream on  (03.02.10 12:51:52) 
aynı sorunu bende yasadım.saatlerce süren arastırmalarım ve kendi cabalarım sonucunda burayı buldum.wallace mckart sayesinde olayı cozdum.kendisine gercekten cok cok tsk ediyorum:)denetim masasına gir arama cubuguna "tüm medya aygıtları için otomatik kullanı kullanarak başlat veya durdur" yaz ve cıkan sayfada en altta ipone icin cıkan secenekler arasında "resim al windows kullanılır" kısmını sec. daha sonrasında iphone u bilgisayara bagladıgımda bilgisayarım da iphone simgesi cıkıcaktır.simdiden kolay gelsin.wallace a tekrar tesekkurler:)


  • dindin  (23.08.10 18:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.