[]

sevgililik öncesi dönem ne kadar sürmeli?

sevgili olmak için niyet başta belli edilmeli mi? yoksa arkadaş gibi belirli bir vakit geçirdikten sonra mı yapılmalı? tanışma ile sevgililik arasındaki süre, görüşme sıklığı nasıl olmalı?




 
o dönem hiç olmamalı.


  • gölgede aynı  (30.10.17 01:30:16) 
Bence o dönem mutlaka olmalı. Ben bu insanı begeniyorum, zaman gecirirken onunla egleniyorum, anlasabiliyoruz, bizden guzel sevgili olur denilebilecek bir noktaya kadar o tatli flort evresi yaşanmalı bana göre. Şu kadar sürmeli diye bir sey yok. Duruma gore degisir ama kısa da olsa olmalı. Niyet zaten belli olur, arkadas gibi degil de flört halinde bir süre vakit gecirmek dogru ve saglikli olan sanki. Tabi akışa, duygu yoğunluklarina çok müdahale edemeyiz, bir sekilde o yola girilir zaten ama imkan varsa tanıma şansı verilmeli.


  • aquarium  (30.10.17 01:46:31 ~ 01:49:15) 
bence bu kadar hesaplanmamalı.


  • denef  (30.10.17 02:31:22) 
Mühendis olarak ben bile o kadar hesaplamıyorum. Görüşme sıklığı herkeste değişiyor.

Su akar, yolunu bulur + 1
  • aychovsky  (30.10.17 02:44:43) 
Küçük bir hesap yaptım, şöyle çıktı.

"Kanka diyecek hale gelmeyeceğiniz kadar kısa, görünce bu kimdi amk demeyeceğiniz kadar uzun sürmeli."
  • dissendium  (30.10.17 04:21:21 ~ 04:28:53) 
1 gün de olur 1 yıl da...


  • lcha  (30.10.17 12:38:36) 
ben hiç "sevgili olalım mı?", "olalım" gibi bir diyalogla sevgili olmadım kimseyle. O yüzden öyle bir zaman dilimi yok bence. Siz zaten karşınızdakinin sizden tiksindiğinden emin olmadığınız sürece kendi beğeninizi vs belli edersiniz, o da ona göre karşılık verir. Olaylar gelişir. Haliyle öyle bir zaman dilimi olmadığını düşünüyorum. Keza, biriyle flört halindeysek ve bu kısım uzun sürerse de biraz iç bayıcı, çocukça buluyorum; yani öpüşecek miyiz, sevişecek miyiz, el ele kırlarda mı koşacağız, çocuk ismi mi seçeceğiz ne yapacaksak o kısma bir an önce geçelim isterim.


  • sopiro  (30.10.17 13:56:23) 
tanısmak - cıkmaya baslamak arası süre: 1 gunden yıllara kadar yolu var.
cıkmaya baslamak - sevgili olmak arası süre: 1-2 ay ve en az 1 sevişme.

  • twelfth  (31.10.17 10:58:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.