[]

sayın aristolar

türkçe olduğu halde anlamadım anlayan anlatsın hele ne diyor bu metin?

kavramveduyum.blogspot.com.tr


 
Google translate ile çevirip yapıştırmışlar gibi.


  • Aerdem  (30.10.17 00:47:52) 
  • testis agrisi  (30.10.17 00:59:42) 
anlaşılması için deleuze-guattari'ye aşinalık lazım. kitap ismi de vermiş zaten de satır aralarından atıflar da var. bir de üstüne niçe eklemiş onların; mevzuya epey emek vermiş öyle böyle değil acayip emek vermiş okumuş etmiş uğraşmış bir okura hitap ediyor bu yazı.

hem şu da var ki, mesela arzu demiş değil mi, deleuze'ün felsefesinde benim anlayabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştığı arzu kavramını şimdiye kadar anlamlandırıldığı tüm anlamlardan sıyırıp ters yüz etmek. şimdi anlaşılması için senin aynısını yapmış olman gerekir demeyeceğim tabii ^^ ama arzu nedir nasıldır niyedir'a ilişkin uğraşıların olması lazım, ben arzuyu böyle anlıyorum yok sözlükten baktım buymuş işteyle olmaz o iş. kaldı ki yazının alakadar olduğu ve benzer şeylere ilgi arkaplan gerektirir.

niye okuyosun bunu, ne öğrenmek istiyosun bahsetmiş olsan "şunlara şunlara bi bak, bu yazıda bahsedileni kavraman için işine yarar, döner bir daha okursun" derdim ama belirtmemişsin. olsun, okumak okumanın rehberidir ^^
  • dafaisss  (30.10.17 01:34:54 ~ 01:42:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.