[]

ttnet yeni abonelik ''port yok'' sorunsalı

merhabalar,

daha önce 3 sene ttnet 2 sene superonline kullandığım daireme yeniden ttnet bağlatmak istediğimde ttnet bana ''alt yapı mevcut değil, port yok. bölge müdürlüğünüze başvurun ve port açılmasını talep edin ancak bu sürecin ne zaman sonlanacağını bilemiyoruz'' dediler.

bu nasıl bi saçmalık ya? port yok ne demektir? paramla internet alamıyorum şimdi öyle mi? 1 hafta da sürebilir 3 yıl da sürebilir dediler ya da apartmanda biri internetini kapattıracak siz o portu kullanacaksınız dediler.

böyle saçma bi şey olabilir mi? neden reklam veriyor o zaman bu ttnet hala yok şöyle hızlı yok böyle hızlı internet diye.

bunun bi çözümü var mıdır gençler? 3 yıl ney lan????!!!!

not: fiber altyapısı zaten yok. superonline ve turk.net gibi firmalar ttnet altyapısını kullanıyorlar bölgede.

saygılar sevgiler.

 
Maalesef öyle sorunlar var. Birinin çıkması lazım galiba yeniden açılması için. Bildiğim kadarıyla yapacak bir şey yok. Bizim ki bir kaç sonra açılmıştı.


  • valarmurgulis  (29.10.17 23:27:09) 
telekomda staj yaptım santralde 10 yıl önce.
port dediği şey santralde fiziki bir port, özel bi sigortası var yarım parmak boyunde soketli. o arızalanınca o portun sahibi internete giremiyor falan.
bana kalırsa çağdışı bu işlemin halen devam etmesi de bi garip.

mahalleniz hangi santralden besleniyorsa direk santrale gidin derdinizi anlatın port ayarlayabilirler.
  • technicalte  (29.10.17 23:34:25 ~ 23:35:08) 
malesef durum böyle. biz de aylarca beklemiştik.


  • sta  (29.10.17 23:36:49) 
bölgende varsa uydunet dene şimdilik.


  • sir gawain  (30.10.17 00:02:05) 
@sir gawain

baktım hocam maalesef yok :/ resmen internet alamıyorum 2017 senesinde ya. bu kadar saçma bi iş olamaz cidden.
  • rahat ya  (30.10.17 00:08:07) 
Sokaktan aynı porta bağlı birileri daha önce sıraya girmiş olyor. Sen kapatınca sıradaki ilk kişiye veriyorlar. Ben de tutrktelekomdan vodafona geeçyim derken dımdızlak ortada kalmıştım. Önce iptal edip portu boşaltır boşaltmaz sıradakine vermişler


  • efruz  (30.10.17 00:10:22) 
başka bir firma denesen ve port'tan falan bahsetmesen? aynı altyapı evet ama bazen aracı firmalar çözüyor böyle işleri. türk telekom seni sallamıyor, onları sallıyor.


  • sir gawain  (30.10.17 00:12:40) 
@sir gawain

turk.net'i aradım aynısını söyledi. superonline deneyeyim yarın bi de. onları da sevmiyorum ama hiç yoktan ve beklemekten iyidir şu an için. yarın bi onu deneyeyim :(
  • rahat ya  (30.10.17 00:20:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.