[]

Letgo gibi yerlerde bişey satmak

Yeni yeni kıyafet satma siteleri var ya. Benim bi dolu giyilmemis, kullanilmayan kıyafetim var. Değerlendirebilmek için böyle bi fikir geldi aklıma ama uğraşısi kârindan çok olur diye vazgeçmek üzereyim. Size danışayım dedim. Burdan kıyafet satan var mı? Bi kere denemistim, sapıklar üşüșmüştu, hemen kapattim. Kötü şans miydi, bikaç satış yapan var mı, dişi bireyler illallah dedi mi deneyimlerinde? Para, eşya alış - veriş işi nasil oluyor? Pişman edilme durumlari sık mı?

Keyifli günler dilerim.


 
Sözlükte letgo ile ilgili hep benzer şeyler yazıyor.

Dolap ve modacruz da bi alternatif.
  • elorelia  (29.10.17 21:39:13) 
Sapık çok, telefonla doğrulama olmadığı için 20 tane üyelik alabilirsin haliyle millet dalga geçiyor. Döküm dambıl koydum satışa 3 tane de resim ekledim fiyatta makul, hala foto isteyen eskimiş çöp eşya ile takas isteyen mı. Öğrenciyim bedavaya ver abi diyen mı dersin. Bir tanesi ciddi alıcı gibi pazarlık yaptı en son ortak bir yerde buluşalım dedi bende dedim ki 15 kg dambıl seti taşıyamam gel al zaten mevkiyi doğru işaretledim yakin olan gelsin alsın diye. Adam yok almıyorum dedi miktiri çektim. Bir daha tövbe kullanmam


  • Fritz-X  (29.10.17 21:58:12) 
Kıyafet için letgoya gerek yok. Dolap, gardrops gibi uygulamalarda kapış kapış gidiyor ikinci eller. Sapık falan yine vardır ama çoğunluk kıyafet alma satma derdindeki kadınlar olduğundan letgodaki kadar leş değil hiç olmazsa ortam.

Erkeksen sıkıntı tabi.
  • nrmnm  (29.10.17 22:38:36 ~ 22:40:13) 
Let go sapık dolu diğer uygulamalarda sansını dene


  • fasulyek  (29.10.17 22:49:02) 
facebook'ta çeşitli şehirlerin 2. el al sat grupları oluyo, ordan da satılabilir


  • yuto  (30.10.17 00:25:59) 
Yeni başlık açmayayım dedim.

Evde boş boş duran bir şeyler vardı. Satayım dedim. Klasik olarak ''Şu kadar olur mu'' vs konuşmaları yapanlar damladı bile. Şimdi ben buradan bir şey satsam, sonra bu kişinin(atıyorum 1 hafta sonra) ''Ya bu çalışmıyor'' veya ''Vazgeçtim'' deme olasılığı yüksek midir? Bazıları garip bir şekilde ''Geliyorum'', ''Tel ver. Oradan konuşalım'' dedikçe insan ne oluyoruz diyor kendi kendine :D Nedense güvenemiyorum.

Buranın alıcı kesimine ne kadar güvenilir acaba? (Kötü bir tecrübem de var gerçi)

Az önce bir ürün açtım. Abartmıyorum yarım dakika içinde biri yazdı :D İnsanın garibine gidiyor.
  • bitchesaintshit  (24.07.20 21:49:00 ~ 21:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.