[]

kız arkadaşla iran'a gitmek

akıl kârı mı?

bir de ukrayna'da kız arkadaşla gidilebilecek yerler nereleri? sadece lviv'de bulunmuştum ve lviv'den başlanacak yine gezi. araba kiralanacak ihtimalen.

fikri olanların fikirlerini dinlemek isterim.

teşekkür.

 
Size bağlı. Gittiğiniz yerin kural ve düzenini ihlal edip kendinizi 'suçlu' duruma düşürmeyecekseniz gidin. Gidip orada ben bireyim istediğimi yaparım diyecekseniz başınıza bela alma riskiniz yüksek.

Haberi duymuşsunuzdur: Hıyarın biri gidip Kuzey Kore'de bir flama gibi bir şey çaldı, yakalandı, yargılandı, cezaya çarptırıldı. En son ülkesine iade ettiler fakat çocuk ülkesine döndükten sonra kendini öldürdü.

Kendinizi böyle durumlara düşürmeyin.

düzeltme: çocuk intihar etti diye hatırlıyordum ama zaten komadayken iade edilmiş. Neler yaşadığını kim bilir...

"We don't know what happened to him, and this is the bottom line, " Hamilton County Coroner Dr. Lakshmi Sammarco said.

Ölüm nedeni tam olarak bilinmiyormuş.

ekleme: mutlaka lonely planet kitaplarını karıştırın.
  • idexo  (29.10.17 17:35:18 ~ 18:56:29) 
suriye'ye gitmiyorsunuz, neden sıkıntılı olsun.


  • gezegen olan pluton  (29.10.17 17:38:41) 
bana hic mantıklı gelmedi.
evli olmayanların aynı arabaya binme yasağı falan yok muydu orada?
aynı odada kalmak?
kırbaç cezası falan yemeyin de :)
  • herhaltibiliyoring  (29.10.17 18:23:31 ~ 18:24:16) 
@gezegen olan pluton

evli olmayanların birlikte dolaşması vesaire sorun olur mu diye sordum. öyle olabileceğini duydum çünkü, @herhaltibiliyoring'in dedi erdiği gibi.

@idexo

işte aynı arabaya binme yasağı gibi şeyler varsa hiç zorlamayalım diyoruz biz de. iran sadece bir alternatif.
  • avianthem  (29.10.17 18:52:26) 
kiev


  • bentalihsizim  (06.11.17 23:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.