[]

sokakta yol kesen bos-beles kesime karsi nasil davraniyorsunuz?

cok gezdigim icin adim basi karsima cikan 1 sn bakarmisinizcilar(dilenci, sinyalci, yolda kaldimci, greenpeace'ci vs..)leri artik gormezden gelip goz kontagindan kaciyorum. ama bu durum beni bazen zora sokuyor. bu tipler hep maddi beklentiler icinde saldirdigi icin gercekten yardim ihtiyaci olan yada baska niyeti olanlar da arada kayniyor.

edit: greenpeace'ciler de bos beles kesimdir bana gore. cunku sumuk gibi yapisiyolar yok desen bile pesini birakmiyorlar.

siz nasil basa cikiyosunuz bu durumla?

 
Yok kardesim sagol diyip kararli bi sekilde kafani yukari kaldir.

Su ana kadar israr eden olmadi.
  • imelih  (29.10.17 14:15:03) 
Beşiktaş'ı bilen bilir; bahsettiğin insanların yuvasıdır. Üstümde bozuk varsa birkaç lira veriyorum yoksa yok kardeşim deyip geçiyorum onlar da sağ ol abi deyip başkasına gidiyorlar, yıllardır rutinimiz böyle ben hiç uzatanı görmedim ama Greenpeace'ci görünce yolumu değiştiriyorum artık bi kere ağına düşünce ne kadar çabalarsam çabalayayım kurtulmak mümkün olmuyor çünkü tinerci tayfası bunlardan daha anlayışlı.


  • angelus  (29.10.17 14:18:02) 
İhtiyacı olan adam öyle şeyler yapmaz zaten rahat ol. Bas geç.


  • glamdr1ng  (29.10.17 14:24:06) 
Yok diyip geçiyorum, hiç uzatan görmedim.


  • doxanikee  (29.10.17 14:37:16) 
Param yok diyorum. Ben de bu para isteyenlerden cok biktik. Yok sokak hayvaniymis yok greenpeace'mis yok uyusturucu parasiymis. O sure boyunca bir iste calissalar belki daha cok kazanacaklar.


  • Traveller  (29.10.17 14:43:54) 
Stk bünyesinde para isteyenlere eğitim verilirken karşınızdaki insan hayır bile dese dikkatini çektiniz o hayırı evete döndürün tarzında eğitim veriliyor. O yüzden kafanı bile çevirmemen lazım.

Ben yüzlerine bakmıyorum. Tinerci tayfaya bankamatik sırasında denk geliyorum. Popom tutuşuyo ama hayır mayırla başıma bi şey gelmedi şu ana kadar. Anketçiler var bir de bi tanesi kolumu tutup bırakmamıştı. Çingeneye dönüşüyorum öyle olunca da.
  • jazzabel  (29.10.17 16:11:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.