[]

Önümüzdeki kış için tatil planı yapanınız var mı?

Nereye gideceksiniz? Nasıl bir plan yaptınız?
Noel, kayak vs. gibi konsept bir tatil mi yapacaksınız yoksa kışın görmek istediğiniz özel yerler var da oralara mı gideceksiniz? Ne yapacaksınız?



 
Avusturalya'ya gidicem. Orda yaz gerçi kış tatili sayılmaz heralde.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.10.17 12:16:49) 
ukrayna'yı özledim, para denkleştirebilirsem bir haftalığına da olsa oraya gidesim var ama zannetmiyorum. kasım geldi hala kart borcunu kapatmaya uğraşıyorum. malum angara bebesi oldum artık, normalde kışın ekstra hiçbir masrafım olmazdı, burada doğal gazı ödeyeceğim diye haftada bir yemek yiyorum. meh.

onun dışında planım yok açıkçası. hazırlıkta olduğum için kur aralarında 10 gün kadar tatilimiz oluyor bizim, yani iki tane 10 günlük tatil ve sonra dönem arası var. memlekete 10 günlük araların birinde gitmiş olacağım için, ara tatilde memlekete de gitmeyebilirim. öyle gebeş gebeş oturacağım. kar falan yağarsa çıkıp mahallede yuvarlanırım belki. yokuş var. ortam müsait. ama direkt ana yola iniyorsun, o sıkıntı. daha önce böyle yokuş aşağı kayarken bariyerlere bindirip takla atmıştım bildiğin. hadi o zaman çocuktuk da şimdi 23 yaşında adamız kayarken arabanın altında kalırsak arkamızdan gerizekalı derler.

gerçi hastane çok yakın. erken müdahale edilirse kurtarılabilirim. evet. sanırım yokuş aşşaaa karda buzda kaycam ben. planım bu. oley
  • der meister  (29.10.17 12:50:34) 
(bkz: german alps)


  • helenart  (29.10.17 12:59:04) 
Henuz bir plan yapmadim yilbasi planim haric. Yilbasinda 5-6 gunlugune iskocya'ya gidecegim, arkadaslarim var. daha onceden gormedigim yerlere de goturecekler beni.

Onun disinda aslinda cesky krumlov dusunuyorum bayadir, sakin bir kis gunu ansizin gidebilirim.
  • kuehles blondes  (29.10.17 13:42:43) 
birkaç ay önce uygun bir yurtdışı tatili yapmak isteyip ukrayna, kiev'e gittik. şehre o kadar aşık oldum ki... geçen seneler kiev'deki yılbaşını görmüştüm televizyonda. adamlar ne güzel giriyorlar, şu ihtişama gel demiştim. eşim sürpriz yapıp bilet almış, işyerimden izin almış vs derken biz bu sene yeni yıla kiev'de gireceğiz. biraz soğuk olacak sanki ama değer.
biletler normal zamana göre hemen hemen iki katı. kalacak yerler de keza aynı şekilde. yine de bir avrupa seyehatine göre çok ucuza çıkacak durumda. sanki türkiye'de iyi bir yerde geçiriyormuş gibi bir bütçeyle bence orada çok rahat yılbaşı geçirilir.

eğer bir şeyler planlıyorsanız tavsiye ederim. şehir çok güzel. havası tertemiz. insanları çok sıcakkanlı ve kibar. gün sayıyorum.. 53 gün sonra mutluluk bizimdir. :)
  • vedderbaug  (07.11.17 15:46:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.