[]

Erkeğin tarz giyinmesi nedir

Bu bana iyi sevişmek veya iyi Öpüşmek gibi geliyor. Yani kadın Güzelse öpüşme de sevişme de iyidir bence. Yoksa kot tişört dışında erkek ne giyebilir ki. Ayrıca benim gibi rahatlığa önem veren birinin tarz olmasi nasıl mümkündür. Para harcayınca mi tarz olunuyor meslea ben bikaç senedir önceki senelerde aldigim şeyleri giyyorum eskimeden yeni şeyler almak saçma geliyor.




 
modayı takip edeceksin. bu sene mesela dar ve kısa paçalı fosforlu renkte pantolonlar moda.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.10.17 02:25:43) 
delikanlı adam moda takip etmez


  • regardless of what they say  (29.10.17 02:34:48) 
mode takip etmekle tarz giyinmek arasında zerre bağ yok.

modanın m'sini takip etmem. üç sene önce giydiğim gömleği hâlâ giyiyorum. on yıllık kabanım duruyor hâlâ. üç farklı ülkede yaşadım ve hepsinde de kadınlardan arada sırada "sen güzel giyiniyorsun" lafını işittim.

belli kombinasyonlar var yapabileceğin, belli renkler var beraber giyebileceğin ve en önemlisi belli kumaşlar var birlikte giden. ben kendi adıma kat kat giyinmeyi ("layered clothing" diyor ecnebiler) seviyorum. bu şekilde daha şık ve birbiri ile iyi giden kumaşları, renkleri vs tanıyorsun.

türkiye'deyken genelde "sisley" ve "fabrika"nın vitrin mankenlerini giydirme şekillerini çok beğenirdim (not: dört senedir bir kere bile görmedim, bilgi güncel olmayabilir). bu şekilde vitrinlere bakarak bir fikir edinebilirsin. dediğim gibi, bunun moda ile alakası yok. hayatım boyunca modayı hiç takip etmedim. ha ben şanslıydım yetişme çağımda annem giydirdi beni ve gerçekten çok iyi zevki vardı bu konuda. dolayısıyla ben de kendi gözümü ve tarzımı geliştirebildim.

yapabileceğin kolay şey bu işlerden anlayan bir kız ile alışverişe çıkman. bir-iki yıla kendi tarzına hitap eden bir gardroba ulaşırsın. ondan sonra da hayat boyu devam eder zaten.
  • sen git ben geliyorum  (29.10.17 02:59:42 ~ 03:00:32) 
kendine ne yakıştırıyorsan onu giy işte. parayla alakası yok.


  • soso  (29.10.17 03:02:58) 
dedi ve kaybetti


  • Traveller  (29.10.17 03:47:51) 
Kendine yakisani bulman gerek zaten moda da bu degil mi?
Asagidaki modellerden uzak dur, ne yapacağını bilemem ama nasil giyinmemen gerektigini soylim.

1. Hali desenli motifli kazaklar
2. Ayakkabi disinda adidasin herhangi bir urunu. Hele esofman, polar..
3. Spor ayakkabida kisa veya uzun corap. (spor corabi kullan o yoksa babet corap en kotu corap giyme daha iyidir)
4. Extreme V Yakalar
5. Kadife veya beyaz alt giyim (pantolon sort)
6. Esmer degilsen Siyah gomlek asla.
7. Sisme montlar (gecti modasi)
8. Kol detayli ust giyimler
9. Kot ceket
10. Asiri dar, salas, cok kisa veya uzun paca pantolonlar..

+ en onemlisi gunes gozlugu secimi. Ciddi anlamda komik durabilir.
  • imelih  (29.10.17 05:13:40) 
Yıllardır aynı paspal şeyleri giyiyorum. Renk uyumu ayakkabı uyumu falan sıfır. Vücut yapınca ne giysem yakışmaya başladı, bahtım çok açıldı. Sabah elime denk gelen ilk şeyi giyer çıkarım hala. İnsanları kıyafetlerine göre yargılayıp empati kurmak, onlara bi değer, çizgi veya nokta belirlemek çok medeni derecede kötü. Kimse rahatlığına, kullanışlı oluşuna ben bunu seviyorum sebebi sadece bu diyerek giyinemiyor. Kitap okumak ile övünüp, bütün gün vlog takip edip, insanları kıyafetine, makyajına, saçına göre yorumlayan tipler kapladı çevremizi. Toplum her şeyi normalleştiriyor. Normal olmak zorunda degilsin. Kendin ol mutlu ol yeterli. Kendi kimliğin yoksa bi anlamın da yoktur.


  • hasmetizm 2046  (29.10.17 09:19:20) 
"Yoksa kot tişört dışında erkek ne giyebilir ki."

Gözlerimden kan fışkırdı. Ne demek ne giyebilir. Binbir çeşit pantolon, gömlek, kazak, ceket, palto var.
  • i was made for you  (29.10.17 10:34:38) 
Hangi pantolon giyelim cesario?

Aga hakikaten nasil giyinecegiz?
O efsane entry yi de okudum, giyecek bir sey kalmamis ki o entry ye gore.
  • baldur2  (29.10.17 12:03:55) 
hasmetizm +1

Vücut önemli hacım. Kas yaptıysan çuval bile giysen çekici gelir ama vücut yoksa aldığın elbise üstüne oturmazsa ne giysen boş.
  • komando kani var bende  (29.10.17 12:17:04) 
baldur,

Hacı o entry efsane falan değil, doğru düzgün bir tavsiye yok. Şunu giyme bunu giyme, oq.

Çok güzel kumaş pantolonlar var. Kumaş deyince aklına dede pantolonu gelmesin, fit kesim, retro tarz şeyler.

www.zara.com

Şunlara bi bakıver. Çok cins ve ünlü değilsen giyemeyeceğin modeller olmakla birlikte çok güzel şeyler de var. Bir de bazı modellere bu ne lan diyorsun giyince güzel oluyor, onları deneyip görmek lazım.
  • i was made for you  (29.10.17 12:48:25 ~ 12:52:52) 
Tabiki siyah keten pantolon giyceksin:)


  • imelih  (29.10.17 14:19:17) 
@baldur2

abi kanvas pantolon üstüne cepsiz gömlek. mesela açık kahverenegi pantolon üstüne koyu renk gömlek. gömleği içine sok ve ayakkabı ile uygun renkte bir kemer tak. yüzde 90 ihtimalle kot-tişört kombinasyonundan daha iyisini yaparsın bu şekilde. çok da kolay.

bak mesela on saniyelik google aramsıyla karşıma gelenler:

www.google.com

www.google.com
  • sen git ben geliyorum  (29.10.17 23:07:39 ~ 23:10:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.