[]

Yavru Kedi Isırması

Sokaktaki bi ufaklığı veterinere götürmek için yakalarken işaret parmağımın aşağısını ısırdı eşşoleşşek.
Çok hafif şişti, dokununca ağrı yapıyor.
Google'a yazınca coşuyor tabii ki, enfeksiyon, parmak kaybı, ölüm! :))

Yavru veterinerde, kuduzu yok gibi dedi.

Batticon vs sürüyorum.
Var mı aranızda yaşayan? Ciddileşmiyor değil mi şişlik vs?

 
bisey olmaz. olur da olmaz. sokak kedisi elimi bin kere kanatmistir hayatim boyu, mutfakta bicak kesmis gibi davran, temiz tut mikrop kaptirma baska bir sey olmaz. yani olma ihtimali var da olmaz. zaten gozetim altindaymis hayvan. korkacagin tek sey kuduz o da milyonda bir ihtimal. hayvan gozetim altindaysa ondan da bisey cikmaz iste.


  • robokot  (28.10.17 23:24:45) 
Hiçbir şey olmaz


  • whatyougetiswhatyoudid  (28.10.17 23:32:00) 
Ben de bir şey olmaz diyorum


  • kaymaktutmayansicaksut  (28.10.17 23:45:00) 
Yok genelde bir şey olmuyor. Kediyi gözetim altında tutarsanız içiniz daha rahat eder. Yalnız ben yavru kedilerle haşır neşir olurken bana hep mantar bulaştı. Ona dikkat et.


  • jazzabel  (28.10.17 23:49:20) 
Şişme enfeksiyondan dolayı olabilir. Benim de elim çok şişmişti antibiyotik verdi doktor. Tabi aşı da oldum 3 doz. Kedi her gün görebildiğim bir yerdeydi, 3. dozdan sonrasını yaptırmadım o yüzden. Kuduz olma ihtimali çooooook çok düşük evet ama dönüşü yok işte. Ben o riske giremedim.


  • ofelia  (28.10.17 23:53:40) 
kuduz ve tetanos aşısı olup hayata rahat rahat devam edilir.
kuduz aşısını ücretsiz ve 5 doz olarak yapıyorlar ve iki yıl koruma da sağlıyormuş (en sağlamı hastanedeki görevlilere sormak tabii). şişme de kediden kaynaklanmayan ve yaradan kapılan bir enfeksiyon olabilir. bir doktorun yazacağı bir antibiyotiklik canı var.

  • tururo  (29.10.17 01:39:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.