[]

Fermuarın açık kalışı ve çekilen fotograf

öncelikle: www.eksiduyuru.com

O haldeyken fotografımı cekmısler kansızlar, görmedim ama aletin de göründüğü söyleniyor. mekan üniversite, ne yapabilirim?


 
mekanı bas.


  • mahone  (28.10.17 23:20:19) 
Yiğidin malı meydanda olur, utanacak bir şey yok.


  • tahin pekmez yoğurt  (28.10.17 23:23:39) 
utanma, bir sey olmamis gibi davran, lafi acilirsa gül gec. mesele edersen utanirsan kizarip bozarirsan sana negatif etkisi olur. obur turlu "adamin kendine guveni iyiymis" derler ters tepki yapar + puan olur. kendi cocukluklarindan utanirlar o zaman. o yuzden meselesini yapma.


  • robokot  (28.10.17 23:27:37 ~ 23:28:10) 
Mahkemeye verebilirsin ya da okul yönetimine şikayet.


  • partizan  (29.10.17 00:06:01) 
Silmelerini rica et. Ne kadar edepsizler


  • powerpufgirl  (29.10.17 00:43:08) 
tanıdıklarınsa vay ibneler de gül geç. böyle bir şey sana hiç dokunmasın. önemsenecek bir şey değil zaten


  • kutukcu  (29.10.17 01:51:03) 
@Robokot +1 demekle beraber, yahu fermuar açılsa bile dekolte gibi her şeyi ortaya çıkardığı anlamına gelmez ki bu? Kaldı ki boxer da varmış, hatta düğmesi de kapalıymış. E, penisini oradan nasıl görecekler, kol mu bu? Büyük ihtimalle sadece fermuarın açık olduğunu fotoğraflamışlar ve "Ehi ehi, aletin de görünüyor :)))))" diye de şaka yapıyorlar. Zeka seviyeleri yerde herhalde bunu yapanların. Fermuarın açık kalması kadar doğal ne olabilir ki?


  • m e b  (29.10.17 03:56:38) 
dava etmeyi ve disipline basvurmayı planlıyorum, sizce bir sey cıkar mı? konu hakkında kimsenin ağzını bıçak açmıyor, hasıraltı edecekler.


  • binder dandet  (30.10.17 12:57:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.