[]

Duyurudaki troller

Hiç bunu yapacağım aklıma gelmezdi ama artık cidden sinir olmaya başladım. Son birkaç aydır neden saldırganca üslupla trollük yapan kimseler asla uçurulmuyor? Ya da uçurulup da farklı hesapla geliyorsa kim olduğu on metre öteden belli olan o kişi niye yine uçurulmuyor? Moderatör çoğu konuda hassas ama bu konuda böyle gamsız olmasına sinir olmaya başladım. Duyurunun bütün tadı kaçtı artık valla sevdiğim yerden soğudum.




 
eskiden de vardı sanki böyle saldırgan tipler yok muydu? eskiden dediğim 2-3 yıl önce falan.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.10.17 22:32:22) 
kesinlikle katılıyorum.

bu konuda tüm modlar göreve.
  • heves mi sandin  (28.10.17 22:32:36) 
@ proletarier Duyurunun bu kadar uzun süredir aynı kişi tarafından terörize edildiğine şahit olmamıştım son bir yıldır daha çok vakit geçiriyorum belki ondandır daha önce olduysa da bu kadar batmamıştır


  • pastörizesüt  (28.10.17 22:34:13) 
"Son birkaç aydır neden saldırganca üslupla trollük yapan kimseler"

kim bunlar? ben hiç böyle birine denk gelmedim. bilmiyorum herkes birilerine troll diyor, kimisi hoşuna gitmeyen cevaplar verene kimisi uydurma soru sorduğunu düşündüğüne vs. vs.
  • doxanikee  (28.10.17 22:37:23) 
Troll'leri abartmamak lazım bence. 4 yıl önce de vardı ilk kez yazar olduğumda. Bence bu siteyi bozan şey troll'ler değil. Troll'lerden daha tehlikeli kullanıcılar var. He neden uçurmuyorlar dersen moderatörlerin sürekli birilerini takip etmesi zor.


  • dissendium  (28.10.17 22:37:55) 
Aklıma 1-2 kişi geliyor ama bunların biri bence her zaman trollük içermeden cevaplar da veriyor ama her halükarda aşağı yukarı kimlerin troll olduğunu bildikten sonra o kadar can sıkmaması lazım sorulara verdikleri cevaplar.

Ha, ideal olarak böyle kişiler uzak tutulmalı mı? Tutulmalı tabii, ama şöyle de bakmak lazım, bu insanlar uçurulunca farklı hesap alıp geri gelebiliyorlar. E, böyle bir durumda da yeniden bariz bir şekilde trollük yapmaya başlamadan önce atılmaları doğru olmaz. E modlar da bu işten para almadıkları için (alıyorlar mı lan yoksa?!) çalışmaları lazım ve sürekli olarak takipte olamıyorlar, kaldı ki bence trolllerin bariz olduklarını düşündüklerinden önceliği hakaret vb. içerikli şeylere verdikleri için bunlara sıra gelmiyor olabilir diye düşünüyorum.

Şahsi bir taciz etme durumu yoksa çok da kendimizi sıkmamak lazım bunlara.
  • skooma  (28.10.17 22:46:54) 
@baldur +1 heves mi sandin da troll bence.


  • dedi ayca  (28.10.17 22:55:19) 
Ben bu konunun yapılan ifşalarla ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Daha önce buna benzer konu açtığını hatırladığım birkaç kişi ile ortak özelliğiniz, duyuru üyeleri tarafından beğeniliyor olmanız.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (28.10.17 22:58:04) 
Benim kimseyle bireysel bir sorunum olmadı bu arada cevaplarda gördüğüm şeylerden ötürü sinir oluyorum sadece


  • pastörizesüt  (28.10.17 23:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.