[]

CS:GO - Ruslar

Arkadaşlar bu oyundaki Rusların sorunu nedir? Oyunda saygısızlık yapan, hakaret eden, mikrofonla kafa şişiren başka bir grup yok. Türk oyuncular efendi efendi oynuyorlar genelde. Bunlara denk gelmemek için yapabileceğimiz bir şey yok mu? Bezdirdiler gerçekten.

Geçenlerde rekabetçi modunda oyuna girdim gece. Takımımın hepsi Rus. Başlarda azcık bulaştılar bana sonra tamamen kestiler. Son rounda geldik, oyunu açık ara kazanıyoruz ve ben birinciyim. Oylama başlattılar ve oyundan attılar beni, kimseye bir şey yapmamama rağmen. Bir de rekabetçi modundan 1 hafta banlanmama sebep oldular. Nedir bunların derdi? Üç kuruşluk oyun zevkimiz var, onda bile huzur bırakmıyorlar.


 
cs:go ve diğer competitive online oyunların kanseri türkler ve ruslardır. çünkü çok fazla işsiz güçsüz mal nüfus var iki ülkede de ve bu eğitimsiz mal nüfus buralara dadanıyor dolayısıyla böyle oluyor yani yapacak bir şey yok.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.10.17 20:06:48) 
Ya arkadaşlarınla oynayacaksın ya da oyun içinde türklerin olduğu lobilerine gireceksin.


  • sanquis  (28.10.17 20:38:22) 
senin başına gelenin aynısı benim de başımda geldi. bire bir aynı.
daha da fenası: oyunu gerilerden taşımışız belki 6-7 round üst üste kazanıp 14-15 yapmışız(yapmışım yırtınarak).
15-15 olacak round'da 3 kişiyi öldürüp(karşı takım tamamen öldü) defuse ederken, bizim takımdan trolleyen eleman gelip beni öldürüyor, kendisi de defuse etmeden bekliyor. ve kaybediyoruz.
öğle saatlerinde pek girmemek lazım :/ başka çözüm yolu bilmiyorum
  • güneyli çocuk  (28.10.17 21:22:37) 
O dediğin olay defalarca geldi başıma oynadığım zamanlar. Çareyi söylüyorum “voice_enable 0” Türkler ve Ruslar bu oyunda beladır. Fifa ve Gta’da da Arap belası var. Keşke bağlandığımız serverı seçebilme imkanımız olsa ama ne yazık ki oyunlar ping değeri en düşük serverlara atıyor her zaman.


  • Golden Ratio  (28.10.17 22:17:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.