[]

Araç km fiyat farkı

Şuan çok severek kullandığım 2005 model clio aracım var.
1.5 sene önce 19.000'a aldım şuan 23-24e alıcı çıkıyor.
Kilometresi 202.000 oldu. Sırf km yükselir alıcı çıkmaz veya fiyat düşer diye satasım var yerine de araç bulamıyorum.
260-270 olsa fiyatı ne kadar etkiler? Alıcı çok azalır mı?

Benden önceki sahibini de tanıdığım için bakımları benden önce de yapılıyordu. Ben aldıktan sonra da devamlı 10 bin bakımı yaptım herhangi bir sorunu yok. Bu daatten sonra çok arıza çıkar mı? 200 den sonra arızasıyla ugraşamazsin diyor millet. Napsam bilemedim.

 
bence ayagimi yerden kessin diyenler icin iyi bir secim. vedalasmaniz ise hayriniza olur 10 sene sonrasi motor arizalari vb bence uzer sizi. daha iyisini alabiliyorsaniz hemen, yoksa tok satici satin.


  • kveldulv  (28.10.17 19:24:51) 
Eğer 260 binde satacaksan satman zorlaşabilir. Ama yine de alıcı çıkar. Clio taksi bile alıcı buluyor fiyat uygun olunca. Eğer arabandan memnunsan hiç değiştirme derim. Fakat yeni araba arıyorsan Allah yardımcın olsun. Bir de piyasa yükseliyor nasıl oluyorsa. 260 binde 19 bine aldığın arabayı 20 bine bile satabilirsin.


  • ceyhan prensi adana  (28.10.17 20:55:39) 
o aracı ne yapmanız gerektiği konusunda bi şey söyleyemem çünkü bende de 2005 fiat stilo var, 215.000e dayandı, ben de kararsızım satmak konusunda. çok çok seviyorum, ama km... he şuanda satmamaya karar vermiş durumdayım en azından 1-2 yıl daha.

ben sadece clio'yu sattıktan sonrası için stilo almanız konusunda öneride bulunabilirim.

stilo hakkında fikriniz var mı bilmem ama fiyat/performans anlamında fiyat aralığındaki en iyi arabadır belki de.

www.sahibinden.com

mesela... (bu arada temiz stilo bulmak biraz zordur, link göndereyim diye aradım yine ben bile bulamadım)
  • ssiradanbirigibi  (28.10.17 22:40:11 ~ 22:42:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.