[]

parfümün feristahı arkadaşlardan tavsiye ve öneriler

ilk kez gerçek bir parfüm almak istiyorum. öncülerim;
* en az bir gün kalıcı olmalı.
* ferah meyve kokularını severim.
* sade ben değil, kadınlar da begensin.
* kokusunda mutluluk olsun. afrodizyak olsun diye bi merakım yok.

 
hocam 1 ve 2. madde bir arada mümkün değil. ikisinden birini elemen lazım.


  • giovanne  (28.10.17 12:51:23) 
@giovanne 3. maddeyi elesem de 1 ve 2 kalsa :( neden ki bu ? hiç mi yok


  • semenderr  (28.10.17 12:53:01) 
maalesef hiç yok. bunu yazarken 1000 tane parfüm kullanarak değil de 6-7 tane meyveli/ferah parfüm kullanan (iyi denilebilecek markalarım) biri olarak söylüyorum.

Ben de senin gibi bir seçim yapmak durumnda kaldım ve 1'i seçtim.
  • giovanne  (28.10.17 12:58:54) 
@giovanne derdimi anlayan biri olarak bir iki parfüm tavsiyesi istesem?


  • semenderr  (28.10.17 13:28:40) 
laura biagiotti roma uomo olabilir, nispeten kalıcı, çok meyveli değil ama citrus ile fresh. uzun süre kullandım, keyifli bir bahar parfümü. eski ama çok yaygın yıpranmış bir koku değil.


  • nfa  (28.10.17 14:06:31) 
EDP parfümler kalıcı ve ağır olurlar. EDT parfümler ise daha hafif ve ferah olurlar kalıcılıkları EDP olanlara göre daha azdır. Önümüz kış zaten. EDP alman daha iyi olur. Ferah kokular kışın pek tercih edilmez. Dior Homme Intense EDP’yi önerebilirim. İlk kokladığında kokusu kötü gelebilir ama sıktıktan 15-20 dakika sonra efsane bir kokuya dönüşüyor.


  • her seye atarlanan adam  (28.10.17 18:38:08) 
tek bir parfüm ile olmaz. gece dışarı çıkmalık parfüm ile gündüz ofiste kullanmalık parfüm farklıdır, spor yaparken kullanılabilecek parfüm farklıdır.

kalıcılık istiyorsan edp kullanmalısın ya da gün ortası parfümünü tazeleyeceksin.

orjinal ve kalite parfümlerin başarısı içini baymadan uzun süre kokmaya devam etmesidir. yani o ucuz parfümlerdeki ilk anda aşırı ağır gelen koku ve yarım saat sonra ise hiç fark edilmeme durumu yok.

tavsiyelerim:

Yves Saint Laurent L'Homme La Nuit
Christian Dior Sauvage for Men
terra'd hermes
L'Eau d'Issey Pour Homme Issey Miyake

tabi asla bunları denemeden alma. hatta mağazada testerdan üzerine sık birkaç saat sonra kokusunu kontrol et.

bonus:
www.youtube.com
  • orpheus  (28.10.17 20:07:57 ~ 20:48:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.