[]

Uzun yol için sağlam müzik listesi önerisi

Merhaba uzun yola çıkacağım. Yolculuk yaklaşık 3 gün sürecek. Arabada usb var. Sizden müzik tavsiyesi istiyorum. Kriterim sanatçıların en popüler eserleri olması. Beğeni listemde saçma Türk pop müziği Yok. Mesela Hande yener hiç Yok ama Soner arıca olabilir. Türk halk ve sanattan bir anda pink floyda gipsy kingsten santanaya Ali Ekber Çiçek'ten bony m e Metallica dan finlandiyalı metal gruplarına Mozart'tan American folka cardigans tan emineme geniş bir yelpaze var. Etnik müziğe bayılırım. Jazz beni dinlendirir.

Sizden ricam bu kategorilerde en popülerleri paylaşmanız. Muharrem Ertaşla frank Zappa düet yapamaz mıydı yani?

Teşekkürler.

 
direkt şu şu diyemem ama en büyük tavsiyem tek veya 2 türden oluşmasın liste. farklı türdeki şarkılar baymaz sürekli ritim değiştiğinden. iyi yolcuklar.


  • c1b2k3  (28.10.17 00:15:16) 
hakan taşıyan koyardım kesin bu aralar favorim


  • burya  (28.10.17 00:23:34) 
muslum baba, ilkay akkaya, nurettin rencber, behiye aksoy ve elbette kamuran akkor...
yerinde olmak isterdim:)

  • alttaraf  (28.10.17 02:09:26) 
Tarkan - karma
Yavuz - bingol sitemdir
Bu Iki album yolda iyi gidiyo kanka
  • baldur2  (28.10.17 04:23:38) 
Türkçe: www.youtube.com

Bi de etnik demişin ne kadar seni sarar bilmiyorum ama norrda öneririm.
  • isott  (28.10.17 05:03:54) 
popüler kavramı çok hızlı değişiyor artık. o konuda önerim olmayacak. spotify'daki yol listelerinden güzel parçalar seçebilirsin. bu da benim oluştururum liste:

open.spotify.com
  • zihuatanejo  (28.10.17 22:03:32) 
kemal dinç - şu diyarı gurbet elde


  • burya  (28.10.17 23:27:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.