[]

Ankara’da sağlam usta

yağına filtrelerine vb baktırmak için bi ustaya gitmem lazım yarın.
Daha önce 30liralık kayış için 400 civarı tutar arabayı bırakman lazım abi diyen üçkağıtçılara denk geldiğim için ihtiyatlı davranıyorum.
Tavsiye edebileceğiniz müşteriyi öpmeye çalışmayan usta tavsiyelerinizi alabirim dostlar


 
Uckagitci olmayan ustaya rastlamak çok zor. Maalesef is ahlakı diye bir şey yok. Hem işi boktan yapıyorlar, hem de kazık atıyorlar. Motor bilmemnesi değişecek diye araç sahibine 1000 tl lik parça aldırıp bir adet tel sıkarak aracı tamir edip parçayı da satan orospu çocuğunun birisini duydum yine bir ustadan.
Benim anlamadığım işi düzgün yap paranı da al kimse bir şey demez yaptıkları ustalık da 2. Sınıf ustalık. Çok gıcık oluyorum.

  • scorpion37  (28.10.17 00:07:58) 
tanıdık olmadıktan sonra olmaz. en çok orospu evladı bu meslek grubunda bulunuyor bence. taksiciler melek kalır o kadar diyim.


  • diffarentiationation  (28.10.17 00:33:40) 
Gidip tepesinde dikilmezsen öperler. Öpüle öpüle öğreneceksin yapcak bişe yok. sen verecen direktifi o yapacak. Ora bura bozulmuş demeyecek, sen anlayacan zamanla nere bozulduysa, zaten öyle abi burası bozulmuş diye arızayı çat diye bulan usta milyoner oluyor bu sektörde. Öküz kaynıyor ortalık malesef.


  • bos gezenin bos ustasi  (28.10.17 01:58:04) 
Böyle ufak tefek tamir ya da periyodik bakımlar için şaşmaz sanayideki selman oto'ya (eren usta) giderim yıllardır.

Küçük bir aile şirketi gibi. Uzun zamandır beraber çalışan insanlar. Özellikle mekanik ustaları çok iyidir. Öpme konusuna gelince, defalarca gittim ama öyle bir girişim sezmedim. Elbette 90 liraya bulabileceğiniz parçaya 100 lira yazıyorlar, sonuçta kâr amaçlı bir yer.

Beni birçok gereksiz masraftan kurtarmışlıkları da vardır. Şu parçayı değiştirelim içim rahat etsin dememe rağmen "paranı çöpe atma, bu parça sağlam ben bunu değiştirmem" diyen insanlar.

Ayrıca boş gezenin boş ustası çok doğru söylemiş. Tepesinde dikilmek, yapılan işlemi kontrol etmek lazım.

Son olarak,bu söylediklerimden dolayı müşterisi çok, kalabalık bir dükkan. Gidecekseniz bence hafta içi sabah gidin.
  • md11  (28.10.17 03:52:36) 
Şaşmaz oto sanayide salih usta vardı oraya giderim. insaflı adamdır. işini de gayet iyi yaptığını düşünüyorum.


  • genckartal301  (28.10.17 22:37:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.