[]

ilginç, değişik, farklı konular

şu sıralar ya da daha önceden ilgilendiğiniz ilginç, değişik ya da farklı konular var mı? varsa neler bunlar?
şimdiden teşekkürler yorumlar için.



 
selam, bu ara yutupta düz dünya ile ilgili videoları izliyorum. inandığımdan değil ama değişik kafaların bu mevzuya bu kadar ciddi yaklaşması, uzun uzun anlatmaları falan ilgimi çekiyor. bunun yanında oyuk dünya, reptilianlar, cinler, paranormal olaylar vs hepsini izliyorum. Monoton hayatımda fantastik bişelere ihtiyaç duyuyor olabilirim :)


  • alabamaclarence  (27.10.17 17:47:52 ~ 18:05:41) 
telekinezi. erkek arkadaşım eskiden yapabildiğini iddia ediyor, ortamlarda ciddi ciddi konuşuluyor hatta. o yüzden ben de giriştim ama nefes teknikleri falan zor baya.


  • dedimmidemedimmi  (27.10.17 17:50:55) 
@dedimmidemedimmi
arkadaşınızın eskiden ufak psikolojik problemleri olabilir.

  • uyusam iyi olur  (27.10.17 17:59:30) 
@uyusam iyi olur & dedimmidemedimmi askdljasflhasda

blue whale challenge var. o ilginç geliyor bana. ne kadar gerçek bilmiyorum, çok ilgilenememiştim
  • rahip janick  (27.10.17 18:00:57) 
@rahip janick
bununla ilgili filmler var. hatta dizi olarak black mirrorun bir bölümünde buna benzer bir konu işleniyor.

  • uyusam iyi olur  (27.10.17 18:02:10) 
@uyusam iyi olur, ne kadar art niyetlisin. ilginç konu diyorsun, söylüyorum. sonra gelip yargılıyorsun. sen inanmayabilirsin ama dünya; gördüğün somut şeylerden ibaret değil. sen uyusan iyi olur bence de, heheh.


  • dedimmidemedimmi  (27.10.17 18:09:05) 
ışığın hem dalga hem parçacık olması.
çift yarık deneyi.
kara deliklerin "arka tarafında" (ne yetersiz bir ifade) başka evrenlerin oluşuyor olma ihtimali.

yanık kokusu alınca kendimden; hikmetinden bir süre sual etmemeye karar verdim.
  • testis agrisi  (27.10.17 18:36:41 ~ 18:37:24) 
çıplak gözle yıldız gözlemine uzun zaman harcadım. modifiye ettiğim dandik plastik makinalarla ve 100iso filmlerle uzun pozlama fotoğraflarını çektim. yıldızların gerçek renkleri ancak uzun pozlamada görünür, mavi sarı, kırmızı beyaz.. herhangi bir mevsimde göğün hangi parçasında hangi takımyıldızlar olacağını az çok kestirebilirim. çoğunun mitolojik hikayelerini bilirim. bunlar için aplikasyonlar var tabii artık :)


  • kaichi  (27.10.17 21:38:48) 
uzay-zaman.

çok değişik, ilginç, zihin açıcı bir konu. içine girdikçe yuh diyor.
  • heves mi sandin  (27.10.17 21:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.