[]

Bitcoin - BTCTurk

Torunlarıma hesap veremeyeceğimden korktuğum için artık kayıtsız kalamayıp bitcoin dünyasına ucundan bulaşmak istedim. Google'ın ilk önerdiği site bu çıktı. Girdim üye oldum. Sıfır bilgi yalnız ha ahahha

Neyse 1 TL limit vermişler onaysız hesaplara, hesap onayı için başvuruda bulundum falan.

Özet: 100 TL'lik bitcoin almayı ve unutmayı düşünüyorum. Ne olur sizce? Yani en kötü 100 lira kaybederim diye düşünüyorum, daha ötesi var mı?

 
bence daha ötesi yok.

300 lira koymuştum, unutayım dedim. unutamadım, 1 ay sonra 350 olarak geri çektim :)
  • contavolta  (27.10.17 15:08:09) 
Hayır yok, en kötü 100 lira kaybedersin ki Bitcoin bu kadar hacim kazandıktan sonra aniden buharlaşamayacağına göre o da olmayacak, muhtemelen her türlü kar edeceksin uzun vadede.

Yalnız aldığın Bitcoin'i BTCTurk'te veya herhangi bir borsada değil de "offline wallet" dedikleri güvenilir cüzdanlardan birinde tutmanı ve sana verilecek dosyayı ve private key'leri (bunlar olmadan hiçbir şey yapamazsın) sağlam bir şekilde saklamanı tavsiye ederim.

İyi alışverişler ^^
  • chicha  (27.10.17 15:14:27) 
paribuyu öneririm. btctürk yüksek komisyonlu artı para çekmek daha zahmetli parapara mı nedir sağlam komisyon alan başka bir yerle çalışıyorlar.


  • tuzumkuru  (28.10.17 01:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.