[]

Mustafa Kemal Atatürk’e Hakaret Eden Facebook Sayfası

Merhaba. Facebook’ta bir sayfa mevcut: Yalan Yazan Tarih Utansın

O kadar iğrenç ve utanç duyulacak şeyler yazılıyor ki.. Atatürk’ü sevmemek bir haktır ama hakaret etmek bambaşka bir şey.. Sadece kendisine de hakaret edilmemekte. Annesinden tutun öğretmenlerine kadar, kız kardeşinden tutun da silah arkadaşlarına kadar herkese hakaret ve asılsız iddialar bulunuyor. Sizden ricam, bu şerefsizlere karşı birlik olmak ve sayfalarındaki saçmalıklara cevap vermeniz.. Belki akşam vakti size biraz saçma gelebilir ama bu soysuz köpeklere hala burada olduğumuzu göstermeliyiz..


Adresi: m.facebook.com

Not: telden yazıyorum bunları. Linkleri ayarlayamadım :/

 
Ooo büyük anti-aktroll hareketi. kontr-kontr gerilla gibi bir şey. Süper. dalalım.


  • radenia  (27.10.17 00:37:44) 
verdim spamı.


  • heves mi sandin  (27.10.17 00:58:58) 
Sözlük üzerinden yazılan hakaretler/küfürler için gerekli yaptırımlar yapılabiliyor. Ama facebook konusunda yasal olarak bir yaptırım var mı bilmiyorum. Bu şerefsizlere anladıkları dilden konuşmak gerekiyor.. İncisözlükteki gibi s.kertme harekatı yapılabilir. Ama destek lazım. 1-2 kişiyle yapılabilecek bir şey değil


  • silah taciri  (27.10.17 12:13:43) 
En kısa sürede yapılması gerekiyor. Sayfa çirkünlikten ölüyor, tam, tarih bilgisi olmayan insanları kandırmak üzere kurulmuş. Ciddi manada vatanını milletini seven gelip şunlara cevap vermeli. Çoluk çocuk okuyor buraları. Toplanma tarihi seçip entellektüel saldırıyı yapalım.


  • bugungunlerdenisyan  (27.10.17 14:29:05) 
senelerden beri var bu sayfa, ismini merak edip beğenmiştim, ağzından salyalar akıtan insan denemeyecek yabanileri görünce hemen uzaklaştım. stresten uzak durun. onlar kendi kendilerini boğarlar bir müddet sonra.


  • for day to break  (27.10.17 14:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.