[]

Uyuşturucu bağımlılığından kesin olarak kurtuluş yok mu? ve tadına bakmak

Uyuşturucu maddelerle ilgili merak ettiğim şeyler var sizlere sormak istiyorum..
Bu maddelerden hangisi daha zararlı bilemiyorum sorularım hepsi için geçerli; eroin, kokain, maruhanna, extacy...

1. bu uyuşturucu maddelerden kesin olarak kurtuluş yok mu yoksa içenler kurtulmak mı istemiyor? yani hatanın kanı temizlenip, midesi yıkansa, birkaç antibiyotik hap falan alıp kurtulamıyor mu?

2. filmlerde polisler biyeri basıp tozun tadına bakıyor, aa bu eroinmiş diyorlar. onlar nasıl bağımlı olmuyor? yoksa biz de filmlerdeki polis gibi tadına bakabilir miyiz?

3. melt ne demek oluyor, dizi filmlerde duyuyorum.

4. eğer hiçbir şekilde kurtuluş yolu yoksa şu düşündüğüm dünya bilmem ne haklarına aykırı mı? şimdi bir büyük şehir kurulsa, uyuşturucuya yakalanını oraya göndersek tüm uyuşturucu içenleri o şehirde toplasak, ortak tedavi falan..böylece diğer uyuşturucya yakalanmayan bölgelerdeki insnlarda yakalanmamış olur, tabid iğer yandan satıcılara da en ağır ceza verip toplum içine karıştırılmıyacaklar ve devamlı izlenecekler, ifşa edilecekler falan.

 
1 - Sen bagimlilik olayini cok yanlis anlamissin. Bi daha arastir derim.


  • japon askeri  (26.10.17 22:01:16) 
tek tek cevaplamayacağım, yaşının çok küçük olduğunu tahmin ediyorum. uyuşturucu pis kaka evet ama bir kez tadına bakınca bağımlılık yapan zombiye çeviren mucizevi bir kimyasal değil. yine de sen deneme boşver.

melt dediğin şey meth'tir. metamfetamin.

dördüncü soru dsfsdfdsf.
  • sir gawain  (26.10.17 22:03:14 ~ 22:03:58) 
Aslkdjlasjdlkadfjoad
Antibiyotik mi :)
Çok yanlış anlamışsın cidden
  • fasulyek  (26.10.17 22:49:57) 
youtu.be
Hemen bağımlı olmuyorsun ben pek çok şey denedim lsd ex ot mdma... İçki bile içmiyorum. Sigara vs yok hayatımda
3. Meth türkiye taş olarak da bilinn bir uyuşturucu türü yüksek bağımlılık yapıyor diyorlar.
4. Yolladığım link de tr altyazı da olması gerek bak izle
Düşüncelerin epeyce saçma
  • fasulyek  (26.10.17 23:38:50) 
uyuşturucuya yakalanmak ne lan. bulaşıcı hastalık mı bu?

isteyen kullanır, istemeyen kullanmaz. eroin, meth tarzı hardcore uyuşturucular hariç ot falan içip "ben bunun baağamlıyısıyım abeee" diyen eancak ergen ruhlu bir insandır.

bunca zaman türlü türlü şeyler denedim hiçbirinde "aa bağımlıyım tribi" yaşamadım. olmadım da.
  • bir sevgi faresi jamal  (27.10.17 00:31:28) 
kurtuluş var


  • bruceandwayne  (27.10.17 00:49:56) 
marijuana keyif verici maddedir.

bağımlılık yapanlar(içmediğin zaman krize sokan) eroin ve meth. eroini bir kez kullanan bağımlı olur diyorlar.
  • vayezikhan  (27.10.17 16:19:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.