[]

Bu haftasonu sevgiliyle kaçacak yer önerisi

Yıldönümünü kutlamak üzere gidecek bir yer arıyoruz. Çeşitli sebeplerle daha önce plan yapamadık. Yarın akşam ya da cumartesi sabah yola çıkıp pazartesi akşam döneceğiz.

Benim aklımda Belgrad var fakat uçak fiyatları uçmuş. İki gün sonrasına bakınca öyle olması normal tabi. Şu durumda parayı çok dert etmiyorum bütün paramızı harcayacağız zaten. O paraya çok daha güzel planlar yapılabilir farkındayım ama bu haftasonu kaçmamız gerekiyor mutlaka. Yurtdışında vizesiz gidebileceğimiz daha güzel bir yer ben bulamadım. Karadağ belki? Yurtiçinde nereye gidebiliriz? Mersin-Adana civarında yaşıyoruz, karayoluyla gidilecek yerler uzak Kaş vs. , bütün gün otobüste geçsin istemiyorum, zaten zaman çok kısıtlı. Ne yapalım duyuru güzel tavsiyeler bekliyorum.

Çok teşekkürler!

 
Doğaya meraklıysanız bildiğim kadarıyla manisada dağda evler var tesis anlamında. Sonbaharın renkliliğiyle güzel ve romantik olabilir.


  • Nature Works  (26.10.17 20:43:17) 
Batum


  • Fayfa  (26.10.17 20:43:19) 
@Nature Works kafama çok yattı o tarz bir yer istiyordum ben aslında. Spil dağı milli parkı orman köşkleri diye bir yer buldum fakat yer kalmamış. O tarz başka bildiğiniz bir yer var mı?


  • babamasoliimbananickaldirsin  (26.10.17 20:48:51) 
Biraz uzak kaçacak ama bolu'da hindiba var.
Orda da yer yoksa kocaeli'de nokta atış yer vereyim

  • Nature Works  (26.10.17 21:05:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.