[]

nüktedanlar espri deşifresi yardımı rica ediyorum

nüktedanlar espri deşifresi yardımı rica ediyorum

nüktedanlar adlı youtuber arkadaşların bu videosunda

Bir Olay İki Yüz
www.youtube.com

20. saniyede abdusselam bezirgan aga beee diyor

38. saniyede abdusselam bezirgan uff aga be diyor

aga be ne demek

1. dakikada abdusselam bezirgan kendisine sigara ikram eden cevher tanrıverdiye yok abi ben yeni sünnet oldum diyor böyle diyerek ne demeyi kast ediyor

deşifreleri alayım please

nasıl oluyor da oluyor

 
aga be nin bi espriisi yok genelde millet böyle eskiden acıklı hikayesini anlatıuyor face instagram twiiter sonra da biri inicaps kemal ekşi cezmi amacı olmayan grup lar felan ss alıp altına aga beeeeeee diyor aklı sıra üzülüyor çok da şey yapma.

i.capsspot.com
  • qobel  (26.10.17 11:01:26) 
ss alıp yazdın ss almak ne demek


  • Erkut  (26.10.17 11:07:13) 
ss - screenshot - ekran görüntüsü almak


  • rahip janick  (26.10.17 11:26:37) 
çok anlamsız


  • Erkut  (29.10.17 03:45:27) 
yeni sünnet oldum dedikten sonra diğer çocuk windows hata mesajı sesini veriyor.
yani anlamıyor. biz de tıpkı o çocuk gibi anlamadığımız için, tabiri caizse "geri kalmış" oluyoruz bundan dolayı düşünüyor ve takibe devam ediyoruz.

esprideki amaç güldürmekten ziyade, çok çok ince bir bağ ile yapılmış espriyi ya anlayıp yada anlamış gibi yapıp kendini zeki hissettirmek.
o nedenle pek takılmamak lazım. nüktedanlar tarzı biraz böyle.

sünneti küçük çocuklar olur, küçük çocuklarda sigara içmez. bu çocuk bunu kabul etmiş.
yahut, sünnet olmak erkek olmak ise, erkek oldum ve erkek adam sigara içmez! gibi efsane bir toplumsal mesaja bile yorulabilir. eğer o topluluğa has özel bir gönderme içermiyor ise. yorumlarda da sünnet olayı için bir yoruma 200-300 beğeni gelmiş. aldırma. hepsi boş.
  • güneyli çocuk  (29.10.17 09:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.