[]

krep mi pancake mi/ kahvaltılık öneriler

haftasonu için hangisini yapayım? ve tarifiniz varsa onu da alabilirim.

ek olarak güzel kahvaltılık tarifi ve önerisi de verebilirsiniz. fırınım yok :/


 
Pancake. Ama yanında nutellan da olsun <3

Peynir, omlet, menemen
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (26.10.17 01:35:21) 
daha az bilindik öneriler olsa daha güzel olur ^^


  • yuvarlanantencereninkapagi  (26.10.17 01:37:14) 
Krep. Ancak yapıcı değil yiyiciyim :)
Mayalı hamuru tavaya döküp şıpırdatıveriyosunuz sadece.

Instagramda Buda kasesi içine mor yoğurt ve glutensiz yulafın üstüne meyve koyup paylaşan epey hesap var, bi bakıverin.

Eggs Benedict diye bişe var, yeterli malzeme olursa muhteşem olabilir, tavada olması lazım. Pls. google ;)
  • hana bi  (26.10.17 01:53:21) 
tavada hellim kızartın. evde mısır unu ve eritilebilen bi peynir varsa kuymak/mıhlama yapın. yufkayı 1/1 süt yağ karışımına batırıp emdikten sonra çıkarın, tava içine şlop diye bırakın, içine rende peynir + maydanoz vb döküp tavanın içini tam dolduracak şekilde katlayın, alt üst ederek pişirin tava böreği de denilen bi yiyecek elde edin. patates ve sucuğu soğan ve salçayla kavurun. kuru nane ve peynirli omlet yapın ama yağ yerine krema kullanın.


  • kaichi  (26.10.17 01:58:13 ~ 01:58:39) 
kuymak yap. ama malzemesi güzelinden.


  • ssiradanbirigibi  (26.10.17 02:25:42) 
Kuymak yapacaksan kolot peyniri kullan. Bimde var.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (26.10.17 02:42:53) 
bayat ekmekleri dilimle, bir kasede yumurtaları çırp, eriyebilen peyniri yumurtanın içine ufala, yeşil çarliston biberleri dilimle onları da at kasenin içine, sonra da bunları dilimlediğin ekmeklerin üzerine dağıt, ver fırına.

çayla beraber götür.

pancake, krep nedir yahu? hiç sevemedim :)))
  • issiz karga  (26.10.17 06:55:19) 
krep pankek vs bunları yersen günün ölür. aptallaşırsın. çok ağır...
ben bazen patatesi rendeleyip suyunu elimle sıkıyorum. kaşar rendeliyorum. baharatlarla birlikte yumurtayı ekleyip fırına atıyorum. üstü kızarınca pişiyor zaten. lezzetli oluyor.

  • cliquot  (26.10.17 12:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.