[]

zamana ayak uyduramama hissi

twitch'te oyun mu oynanmis nolmus, bitcoin jargonuymus altmis sfx mis bilmem ne, steam'de kampanya varmis.

her gün karsima cikip bön bön ekrana baktigim bikac mevzuyu yazdim. sanki git gide yeni trendlerden daha da uzaklasiyormusum gibi geliyor, size de oluyor mu?

anne/teyze/baba/amca vs. teknoloji sendromu mu bu? yaslanmak böyle bi sey mi ki? yoksa saydiklarim spesifik seyler mi?

 
Saydıklarınız spesifik şeyler, büyük bir şirketin pr lead'i şirketin hangi takımlara sponsor olduğunu bilmiyor mesela, ben biliyorum bir amele olarak onun haberi yok.

Oyun hayatına bulaşmış her insan twitch ve steam nedir bilir bir şekilde, bitcoin'i geçiyorum çünkü alt'ı etherum muydu neydi, bir sürü alt coin'ler var, bu kadar bilgim işte, yetiyor, bunları bilmediğiniz vakit çok da şey kaybetmiyorsunuz.
  • devorgilla the gunslinger  (25.10.17 23:10:15) 
size birşey kazandıracak şeyler değilse zaten hiç birini bilmenize gerek yok.herkes ilgisi olan şeyler hakkında birşeyler araştırıp ogrenıyor diye dusunuyorum..

gencım yaslanmadım hergun steame gırıyorum tek sebebi reflekslerimi canlı tutmak. 2 el cs atmak iyi geliyor. onun haricinde oyunlar zaman kaybı olarak geliyor zaten.

kripto paralara gelince insanlar bundan para kazandı ve bu kazananlar veya kazanmak isteyenler dogal olarak bilgi sahibi oluyor. hersey merak ve ilgi meselesi. bence yaslanmadınız
  • Aşk Adamı  (26.10.17 03:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.