[]

i phone 7 alasım var ama alsam mı

eksileri artıları neler? şu an ki telefonum samsung s5 ,pad ve macbook kullanıyorum apple'a yabancı değilim ama samsungtan geçince piç gibi kalmiyim istiyorum. o yüzden neden almalıyım ve neden almamalıyım nedenlerinizi yzarsanız bu haftasonu bu işi bitiririm. bir de onu alıcağına şunu al derseniz onlara da açığım




 
Ben de yedi alayım diyordum iyi oldu :)


  • fasulyek  (25.10.17 22:22:34) 
Zaten iPad ve Mac kullanıyorsanız mutlaka alın.


  • fever  (25.10.17 23:04:23) 
almayın.

şeytan amerikaya para kazandırmayın.
  • heves mi sandin  (25.10.17 23:05:59) 
para bolsa alin yoksa almayin

edit: bir de neden almak istiyorsunuz s5 de sorun mu var yoksa iphone hevesi mi :)
  • qazwsx  (25.10.17 23:51:14 ~ 26.10.17 00:00:42) 
Telefonunuz hala çalıştığı ve yeni bir telefona ihtiyacınız olmadığı için almamalısınız


  • powerpufgirl  (25.10.17 23:57:35) 
Ios sevdası yoksa önermem. Fonksiyonellik olarak hiçbir artısı yok iphone'un. Bir süre iphone 5 kullandım, ta ki çıktı almak için usb ile bilgisayara bağlamayı deneyene dek.

Apple'a gıcığım yok, hatta macbook veya ipad pro 12,9 alma arefesindeyim an itibariyle.

Ama telefonlarına para vermem be ya. Açıkçası oneplus 5t'yi bekliyorum ben. Kasım'da çıkacak, noel sonrası alırım. En olmadı xiaomi mi 6 alırım. Para mesele değil ama Iphone kanser ediyor özellikle yaşadığım yerde. Fotokopi makinasına bağlayıp pdf çıkartamıyroum en basitinden.
  • bos gezenin bos ustasi  (26.10.17 00:39:39) 
S5in ekrani gidici kozmetik olarak da iyice leşe dondu o kadar para vericermr yeni telefon alayim kafasindayim. Yine samsung almak istemiyorum. Diger markalar da samsungtan farki yok neticiede android diye dusundugumden iphone mu alsam diyorum.


  • condom kurşunu  (26.10.17 00:53:44) 
gerçekten parasını hak etmiyor. ha param yok onu alacak ama olsaydı da almazdım dendiği gibi fonksiyonel olarak çok garip olayları var.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.10.17 00:56:09) 
İlla iphone alacaksan da a11 bionic işlemcili model öneririm. 8, 8+ veya gelince x.

Zira 7'nin ios dışında pek bir donanım artısı yok flagship androidlere göre.
  • bos gezenin bos ustasi  (26.10.17 01:53:11) 
aldım pişmanım sırf parası yüzünden :(


  • antik depresan  (26.10.17 02:26:16) 
Bir senedir kullanıyorum ve hala iyi ki almışım diyorum. Android bir uygulama kurarken neredeyse gece uyurken öpücük kondurmak için bile ayrıcalık talep ediyordu o saçmalıklardan kurtuldum ya o bile yeter.

Ayrıca istediğin zil sesini yapabilirsin eğer bu o kadar önemliyse.
  • catch the arrow  (26.10.17 02:38:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.