[]

Eski ögrencim ot cekmis napayim ben bunu

Bugün aradi hocam kime soylesem bilemedim hic iyi degilim diyor size akil danismak istedim, gecen hafta arkadas grubuyla takilirken buna ot vermisler onceden denemis bir iki kez yalniz bu kez icine farkli bisi koymuslar skank mi ne boksa bonzai gibi bisi sanirim, bir haftadir iyi degilim istahim yok bazen kafami kaybediyorum olecek gibi hissediyorum psikolojim bozuluyor diyor, doktora git dedim 18 yasinda lise son diye korkuyor ailesine vs haber verilir diye, fiziksel sikintim yok psikolojik olarak iyi degilim diyor neyse ben bunu doktora gitmesi icin ikna ettim, kendisi gercekten normalde basarili ve entellektuel bir cocuk muzikle uğraşıyor o ortamlarda denemis iste, ailesi de ilgili iyi insanlar, ilk etapta dahiliyeden randevu al dedim ve bi guzel kalayladim tabi baska neler soyleyeyim? Polislik bi durumu olur mu?




 
Sacma ve hatalı yazdiysam kusura bakmayin mobilde ayakta toplu taşımada


  • hocam fazla egon var mi  (25.10.17 19:27:15) 
fiziksel sıkıntım yok psikolojik olarak iyi değilim diyen çocuğu nedne dahiliyeye gönderdin? doktora ne diyecek? uyuşturucu kullandım ve iyi değilim mi? bence hata etmişsin.


  • elorelia  (25.10.17 19:28:35) 
@elorella haklisin ama cocuk once midemde de sikinti yasadim deyince once oraya git dedim sonradan soyledi fiziksel yok diye aslında biraz eksik izah ettim o yonden hatalıyim simdi arayayim psikiyatriye mi yonledireyim


  • hocam fazla egon var mi  (25.10.17 19:31:55) 
Doktor da kizsin yok oyle muptezel olacak biri degil bundan eminim


  • hocam fazla egon var mi  (25.10.17 19:33:06) 
bence kafasına fazla takmış. zamana bıraksın, iyi beslensin, su içsin, spor yapsın vs. aklını dağıtsın. doktorluk bir durum yok. boşu boşuna bin tane insana dert anlatmak zorunda kalacak doktora giderse. ya da içi öyle rahatlayacaksa gitsin tabi bir psikoloğa, bir zarar gelmez. konu polise falan taşınmaz merak etme. zaten psikologlar böyle bilgileri kimseyle paylaşamaz.

öğrencin muhtemelen bir şey olacak diye korkmuş, korkudan dolayı da kendini azıcık bile kötü hissettiğinde bunu ota yoruyor. ama ot öyle bir içişte beyin yakmaz, etkisi de günlerce sürmez.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (25.10.17 19:41:53) 
üniversite kazanması lazım. orda bol bol typacak ve böyle pişmanlıklar dymayacak


  • Cursed Chico  (25.10.17 19:50:40) 
ders almıştır. bi daha yapmazsa sıkıntı olmaz psikolojik ve psikiyatrik etkileri ortadan kalkar kısa sürede. (muhtemelen)

öğrencinizin derdiyle dertlendiğiniz için de teşekkürler..
  • ssiradanbirigibi  (25.10.17 19:55:11) 
İçtiği şeye göre değişir ama Bağımlılık demek madde bulamayınca vücudun mala bağlaması , hasta gibi tepki vermesi , her yerinin ağrıması , sürekli rahatsızlık hali hissedilmesi madde bulamadığı zamanlarda kişinin sürekli acı çekmesi olarak tanımlanabilir. Vücudu Bağımlılık belirtileri gösteriyor olabilir. Birkaç kez icmisse ayvayı yemek üzere de olabilir. Bir daha kesinlikle içmemesi gerekir. Eğer içerse kurtulamayabilir. Yani kendini de bitirir ailesini de. Bu tip maddeler iyi çocuk falan tanımaz. Unutulmamalı ki uyuşturucu sadece enjektorle vücuda girmiyor. Duman halinde de aynı etkiyi gösterir. Söyleyin mallık etmesin birkaç hafta içinde geçer ama dayanması lazım. Bu pisliği içtiği ortama da bir daha girmesin yoksa bir daha içme ihtimali yüksek. Uyarın.


  • scorpion37  (25.10.17 20:00:13) 
Zamanında mantar yemiştim psikolojik etkisi 3 aydan fazla sürmüştü, bence onunda bünyesi almıyor böyle şeyleri .. Bence de zamana bıraksın. Tabi kişisel yorumum


  • kleider  (25.10.17 21:07:44) 
ilk sağlam ot içtiğimde birkaç hafta boyunca odaklanma problemi yaşamıştım. düzgün cümle kurmada falan zorluk çekiyordum. beynimde kalıcı hasar bıraktığından korkmuştum. zamanla geçti tabi çok şükür. daha da ağzıma sürmedim, sürmem de.


  • japon askeri  (26.10.17 00:03:49) 
kimseye yönlendirme, kendi başına aşmayı denesin. bonzaide içmesin.


  • bruceandwayne  (26.10.17 00:20:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.