[]

Ambalaj işini ucuza halletme ? (Capsli)

Linkteki resimdeki gibi ambalaj yaptirmam lazim. Biyerle görüştüm 50bin tane falan almaniz lazim diyo. Ve uzerindeki naylonu yapıştırmak icin de 5bin tlye falan bi makina almam lazimmis. Ne benim 50bin tane ambalaja ihtiyacim var ne makinaya ayiracak param. Nasil halledebilirim bunu? 1000 adet lazim mesela simdi bana? İhtiyac oldukca sonra gene yaptiricam.

ibb.co


 
marketlerdeki peynir koydukları plastik kutulardan (clamshell diye geçiyor) alsanız, üzerine etiket yaptırıp kendiniz yapıştırsanız.


  • inheritance  (25.10.17 15:46:42) 
Iyi sacmalamislar. Ne makinesi arkadas? Ambalaj fabrikasi mi kuracaksiniz? Bunu yapan firmalar var, verirsin firmaya siparisi yaparlar ambalaji. Ne makinasi yahu:D
Ucuza getirmek istiyorsan hazir ambalajlardan al.

  • stavro  (25.10.17 15:51:36 ~ 15:52:35) 
yemek siparis edince bazi restoranlardan bu sekilde geliyor paketler. o restoranlar nereden yaptiriyormus sorabilirsiniz.


  • jimicik  (25.10.17 16:00:23) 
paketlerde genelde firma isimleri yazar paketleri incele bulursun bi firma


  • England  (25.10.17 16:08:48) 
tüyapta ambalaj fuarı var. seçenek istersen bakabilirsin


  • euphrat  (25.10.17 16:22:58) 
buna benzer sistemler icin biraz ayirmaniz gerekiyor, 5 bin tl lik makinayi uzun süre kullanabilirsinz, ayni makina 500 e de var ama o ölür 1 sene sonra. direkt endüstriyel öneri vermis adam.

normalde siparisler o civarlarda direkt üreticiye verirseniz, yolsa toptancida 500-1000 tane alabilirsiniz ama sizin istediginiz custom ölcüler olmaz.

fuar pek sizlik degil, sizin isiniz su anda toptanci ile.
  • kurnaz  (25.10.17 16:49:41) 
şurdaki pet kaplardan alıp üzerine naylon yapıştırsam olur aslında. www.ambalajcim.com.tr


  • klar  (25.10.17 17:17:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.