[]

geç cevap veren kız

bir kız var arada konuştuğum. daha önceden bi kere kahve içmiştik. buna mesaj attım whatsapptan akşam saat 5'te. çevrimiçi olduğunu da gördüm. ama cevabı az önce (yaklaşık 19:40) yazdı. "yurttayım sen napıyorsun" diye. beni önemsemediğine yorabilir miyim bunu? şimdi bu iş nolur? olur mu olmaz mı? napayım?
a) boşver cevap bile verme
b) cevap ver, buluşun, direkt açıl, olmazsa olmaz içinde kalmasın
c) bekle 2 saat sonra cevap ver
d) tavsiyeler

 
tavsiye: devam eden bir muhabbet içinde yine geç yazıyorsa bi daha yazma cevap da verme.

şu an geç yazmasının sebebi belki başka şeyle meşguldü, ya da hararetli bi muhabbetin içindeydi. müsait olunca yazmış olabilir.
  • rayde  (24.10.17 20:50:56) 
üğpoıuy
çevrimiçi oldu birkaç kere, mesajı yolladıktan sonraki 3 5 dk bekledim çevrimiçi olur mu diye. görmemesi imkansız :) belki telefonunu ekranı bozuktur görememiştir :)
rayde
deneyeyim.
  • gonul_isleri  (24.10.17 20:54:35) 
  • mevsimler  (24.10.17 20:54:51) 
bence pek ümitlenme. geçen ay bana da olmuştu aynısı hiç zorlamadım. şey kötü bir kere, böyle heyecanla atıyorsun mesajı, o kadar sonra cevap geliyor ki mesaj attığını falan unutuyorsun o heyecanının binde biri kalmamış oluyor.


  • ravenclaw  (24.10.17 21:00:29) 
Salla gitsin a sıkkı


  • doxanikee  (24.10.17 21:01:22) 
Birden fazla kez olduysa vardır başkaları, yolla gitsin isteksiz yazıyorsa hiç yazmasın ikinize de dert.


  • goodz  (24.10.17 21:08:23) 
Ben anlamadım, bu kız hep mi böyle? Eğer bir kez olan bir şeyse, yani bunu alışkanlık haline getirmemişse hemen olumsuz bir şey düşünme derim.

Arada oluyor insana, mesaj geliyor, mesaja bakıyor ama o an cevap yazacak durumu olmuyor, birazdan yazarım diyor ama insanın aklından çıkıp gidiyor. Kafa dalgın ise teee sonra geliyor insanın aklına.
  • i m cool with that  (24.10.17 21:08:36 ~ 21:43:48) 
Ben önem verdiğim kişilere tam müsait olunca cevap veriyorum, yazayım da aradan çıksın demiyorum mesela. Bundan dolayı bazen geç olabiliyor.

Ha gönül meselesi değil bu dediklerim.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (24.10.17 21:15:14) 
Kendi kendine yasayan yavrucak +1

Ben de çoğu zaman böyle yaparım ama her durum için geçerli değil elbette.
Çok takılma bence sadece geç cevap yazdı diye sen de karşılığında bir şey yapmak zorunda değilsin hele ki o geç yazdı ben de geç yazayım nasıl saçma bir şeydir böyle anlayamıyorum.
Neyse bence sen normal muhabbete devam et niyetin varsa açılırsın elbette, şıklar arasında bana en mantıklı gelen b oldu.
  • mutekebbir  (24.10.17 22:26:33) 
bir iki defa yaparsa salla geç.


  • heves mi sandin  (24.10.17 22:30:16) 
Ben bazen kızlara da hak veriyorum cabuk cevap veren, sicak davranan kizlari erkekler kolay goruluyor ve cabuk harcaniyorlar. O yuzden bazi kizlar bunu taktik olarak yapabiliyor. Ha bazen de egomu oksasin, kenarda dursun muhabbet az donsun diye gec cevap veren de var. Eger birseyler gelistikten sonra da ayni şekilde devam ederse bosver boyle devam etmez.


  • i m sick tired  (24.10.17 22:31:38) 
Bunun bir testi var, kendini Kıvanç Tatlıtuğ yapıyorsun, ben Kıvanç olsaydım yine 3 saat sonra cevap verir miydi, cevap hayırsa, bence mesaj açık.


  • gezegen olan pluton  (24.10.17 22:33:40) 
Çok büyük olasılıkla çekici değilsin. Ayrıca zamanla böyle tipleri sallamayı öğreneceksin. Bir bakacaksın ki sihirli bir şekilde üstüne düşmeye başlamışlar. O dönemde kendine yatırım yaptıysan tabi. Bu olay özelinde: cevap verme. Telefonunu sil. Ama engelleme. Olur da tesadüfen bakarsa resmini göremesin. Ne oldu diye sorarsa ertesi gün yok bişi ne oldu ki de.


  • twelfth  (25.10.17 09:49:10) 
ihtimaller denizi.

*gun icinde bir kosturma halindedir. kafasi daginiktir. musait zamanda oturup yazayim demistir.

*bildirimi gormus, atiyorum otobusten inince yazayim demis, sonra da unutmustur. araya baska yazismalar girmistir, sen altlara dusmussundur vs.

*ben de bazen muhabbet surecek gibiyse, gecistirmek istemiyorsam, yakin gordugum biriyse o samimiyete guvenip gec yaziyorum. boyle de olabilir.

*hic yazismak istemedigim biriyse de gec yaziyorum. yani onemsemedigimi anlasin ve cok sarmasin diye.

*kadinlarda taktik olayi var. cool gorunmek icin de yapiyorlar. salakca ama yapiliyor. bu da onemsiyor demek.

sonuc; henuz bir karara varman icin erken. biraz agirdan alip uzat muhabbet surecini. bugun iki cumle yaz. yarin bir foto at, hic konusma. sonra biraz uzun yaz. baska gun bir sarki yolla birak. bak bakalim.
  • jimicik  (25.10.17 11:05:46) 
Bunu sorduğum gün cevap vermedim mesajına.
O da bir daha yazmadı.
Ben de bir daha yazmadım.
Dün gördüm, biriyle sevgili olmuş :)
Yedek olduğumu düşünmüştüm haklıymışım, siz de haklıymışsınız :)
  • gonul_isleri  (31.10.17 22:20:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.