[]

x yiyeceği düşününce mide bulanması

bundan 1 ay önce et döner yemiştim ve midem bozulmuştu. ishal oldum ve 1 gün sürdü. sonrasında aklıma ne zaman bir yiyecek falan gelse midem bulanıyor. örnek olarak az önce dizi izlerken elma yiyorlardı ondan bile midem bulandı. ne oluyor anlamadım. ciddi bir şey olma ihtimali var mı? sadece görünce değil. örnek aklıma et veya başka bir şey getirince de midem bulanıyor.




 
tavuk görünce midem bulanıyor benim de. 3 senedir falan yemiyorum. tavuk diyince hep antibiyotik falan basılmaları hormonlarını düşünüyorum kusacak gibi oluyorum.


  • sta  (24.10.17 19:50:45) 
Bende de yaprak sarmada olmuştu aynı şey 13-14 yaşlarımda. Ki yaprak sarma amk. Acayip güzel bir şey.
Normal yani geçer zamanla. Ama tekrar yiyip bir şey olmadığını görmek gerek sanırım.

  • kendi kendine yasayan yavrucak  (24.10.17 19:54:00) 
Garcia etkisi


  • ismayil  (24.10.17 20:02:29) 
Bem bu yüzden yıllarca katmer yiyemedim :) bizimkiler ben çok küçükken evde katmerin küçük versiyonu, sanırım adı muskaydı" yaptılar. İçerik aynı. Fıstık ve kaymak. Ben kaymağın tadından rahatsız oldum ve istifra ettim. yaklaşık 10 sene kadar o kaymağı ağzıma sürmedim. Sonra memlekete gittiğimde katmer yedim ve boş geçen bütün yıllarım için hala üzülüyorum. Hatta bana sorarsanız siz on sene beklemeyin. Biraz mecbur kaldığınızda ilk tercihiniz güzel bir döner olsun. Geçecektir. Şimdiden afiyet olsun. :)


  • sodakapagi  (24.10.17 20:06:47) 
Olumsuz tat koşullanması olmuş. Acıkınca geçer.


  • valarmurgulis  (24.10.17 20:10:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.